Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel bántott meg legutóbb a párod?
“Meddig tartott a "nem beszélek" veled időszak?”
Ilyet utoljára kamaszkoromban csináltak velem. Felnőttként már nem így működik egy szellemileg nem visszamaradott ember.
Még karácsony előtti pénteken (dec. 22) mondta, hogy lesz egy munkahelyi ünneplős ebéd, aztán utána még dolgozgatnak valamit 4-ig, akkor jön haza.
Este 11-re talált haza, mert hogy addig elhúzódott az "ebéd".
Ez önmagában igazából nem is zavart volna, de nem hívott nem írt, eszébe se jutottam egész nap, ez nagyon rosszul esett.
Nem volt "nem beszélek veled" időszak, mi értelme lenne annak?
Hazaért, leültünk, megbeszéltük, közben ittunk egy pohár bort, szeretkeztünk, aztán társasoztunk hajnalig. (Persze még megmaradt bennem a tüske egy ideig, de még azóta többször beszélgettünk erről, kényeztetett, stb)
Hát ne haragudj meg de aki így kezeli a párkapcsolati problémákat, azzal komoly bajok vannak a fejben.
Amúgy ma este, mikor nem engedett be a takarója alá, mert hideg volt a lábam. :D Ennél nagyobb dologgal nem is emlékszem mikor bántott meg, szerintem kb soha. Mondjuk nem is veszek semmit véresen komolyan. Tudom, hogy szeret akkor minek hisztizzek minden apró baromságon ami esetleg nem tetszik? "Nem beszélek vele" időszak 6 év alatt sose volt 1-2 óránál tovább.
Azzal, hogy nem töltötte velem a szentestét, pedig megígérte.
Én se tartom megoldásnak a duzzogást, megbeszéltük.
Szilveszterkor. Szoktunk néha csipkelődni egymással, és egy beszólással többet eresztett meg, egy kelleténél kicsit fájóbb pontot piszkálva. Szóltam neki hogy sok lesz, kb 10 percig nagy volt a feszültség, aztán kirobbant, veszekedtünk egyet aztán leültünk megbeszélni, kijött hogy kit mi bánt és miért, mindenki bocsánatot kért amiért kellett, megbocsátotta amit kellett, békeölelés és vége is volt.
A "nem beszélek időszak" kb az a 10 perc lehetett, ha azt időszaknak lehet nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!