Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valamivel megbánt a párod visszaadod neki?
Hogyne, hiszen a játszmázás meg a szánalmas, kicsinyes bosszú csak javít a kapcsolaton.. :D Jó vicc.
Nem tudom, nekem valahogy sokkal jobban bejön az, ha már így a felnőtt kategóriában vagyunk, hogy kinyitom a kicsi szám, amikor megbántanak és higgadtan elmondom, ha valami rosszul esik és azt is, hogy miért. Nem vagyok valami óvodás szinten ragadt érzelmi analfabéta/szellemi nyomorék, hogy ilyen szánalmas játékokba belemenjek.
Persze, a hosszú távú, kiegyensúlyozott párkapcsolat alapja a szemet szemért elve.
Ha ő megbánt, akkor ugyanolyan erővel bántom meg, ha a lábamra lép, akkor visszataposok.
Ez csak természetes, hogy is gondolhatja bárki másként.
Dehogy, csak kinyújtom a nyelvem, és azt mondom, hogy "Nem fájt, nem fájt, köszönöm a lekvárt!"
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!