Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Arra kér a barátom, hogy vágassam le a hosszú hajamat rövidebbre.
#11 valóban nem akkora dolog, de azért az meg van, hogy egy nőnek a haja az egyik legnagyobb ékszere? És arra kérni valakit, hogy váljon meg tőle... hááát, elég meredek.
Csak hogy érzékeltessem:
A nők többsége legalább olyan körültekintően választ fodrászt, mint nőgyógyászt.
Mond neki, hogy vágatsz belőle, ha ő told pár centit a fütyijéhez!
Egészségileg, ha nem indokolt, akkor le ne vágasd!
Ez most komoly? Ezért szakítani? Még fog a párod annyi hülyeséget mondani hogy meg is unod. Amúgy ha eddig is veled volt akkor tetszel neki. Jobb esetben szeret is téged. Azért mert beszólt a hajadra, az sehol nem azt jelenti, hogy te ne tetszenél neki vagy eddig is csak nagy duzzogva járt veled?
Ha minden ilyen piszlicsáré dolog miatt szakítanának az emberek akkor valami csodaszámba menne a működő párkapcsolat is.
Ne fújd fel így a dolgot.
Az ennyire hosszú már szerintem sem szép, de biztosan nem vágatnám le, ha nekem ez tetszene és a barátom kérné.
Az én páromnak meg az a mániája, hogy minél hosszabbra növeszem, de akkoe is levágattam belőle most, mert már zavart, húzta a fejbőröm, mindenbe beleakadt. Elfogadta és kész.
Ha minden rendben van, nem a hajadért szeret a párod.
23/N
Szerintem nagyon szép az ilyen hosszú haj, nekem nagyon tetszik. Emiatt szerintem ne szakíts, nem hinném, hogy ez akkora probléma lenne, amit ne lehetne áthidalni...
Ha mégis szakítanál, akkor írj rám. 31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!