Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez, amit az egész nap a gyakorin siránkozó fiúk előadnak, hogy a csajoknak csak a jó fizetésű pasik kellenek?
Hogy gondolják, hogy a pasi nyomja a húszezreseket a csaj kezébe minden hónapban? (biztos van ilyen is, szőke plázacica-pancser felállás, de az meg is érdemli akkor) Én 350-et kerestem, tudom nem kiemelkedő, főleg a fővárosban, ahol egy jó szakmunkás is keres ennyit, (de olvastam itt már olyat, hogy azért nincs csaja, mert hogy ő nem 300 ezret kereső programozó) de amikor volt barátnőm, akkor azon kívül, hogy ismerkedési fázisban meghívogattam a randikon dolgokra, meg szülinapjára, karácsonyra meg ünnepekre vettem neki ajándékot különösebben nem járt semmi nagyobb kiadással. És itt sem gyémánt gyűrűkre kell gondolni...
Vagy ezek a fiúk alapból ilyen Zimány Lindákra csorgatják a nyálukat, akkor mit csodálkoznak?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Az ilyen kérdésektől például agyfaszt kapok. Hogy lehetnek ilyen önsajnáltató emberek férfi létükre?
Sokkal könnyebb ezt mondani, egymást hergelni fórumokon, és a nőket gyűlölni, mint magukba nézni és rájönni, hogy valószínűleg más hiányosságaik vannak. Meg tényleg mellőz a dolog minden logikát, hiszen ha valakit zvarnak pénzéhes nők, akkor minek jönnek velük össze? Miért olyanokat keres? Vagy nem is talál mást, mert az ország összes nője a pénzre hajt? Ott, ahol az ország elég nagy része él szegénységben és a középosztály eltűnőben van?
Az meg külön vicces, hogy fel sem merül, hogy a nők is kereshetnek sok pénzt :D
# 6
Ha meg a nő keres jól, akkor karrierista, csak olyannal jön össze, aki menedzser, 2x annyit keres nála, nem pedig melóssal :D
8: Szóval ha egy nő sokat keres, akkor karrierista. A sokat kereső férfiakra is ezt mondod vagy csak a nőket jellemzed így? Meg mivan, ha a nő menedzser? Akkor összejön a CEO-val, hogy nehogy felboruljon az egyensúly? Meg sem áll Bill Gates-ig? :D
Nem hiszem, hogy egy über senior accountant akármilyen nő a pénz miatt nem jön össze a melóssal, annak más az oka. Főleg, hogy ha egy melósnak egy pici érzéke is van az önmenedzseléshez és nem dolgozik szarul, akkor nagyon jól tud keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!