Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudja tönkretenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudja tönkretenni egy átlagos/csúnya, rosszul kereső férfi a csinos, okos, jelenleg diák barátnője önbecsülését?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés.

És ne ragadjunk le amellett, hogy egyáltalán hogy jöttek össze.

2017. dec. 28. 10:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Attol hogy valaki csinos es okos meg lehet olyan lelki nyomorek hogy belemegy ilyen kapcsolatba, tehat alapbol tonkre van mar teve az onbecsulese.
2017. dec. 28. 10:47
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Egy csinos, okos lány pont azért okos, mert átlát az ilyen trükkökön. Tudja, hogy a srác önbizalomhiányos, kisebbségi komplexusos mellette és ezért akarja a lányt is lehúzni. De ha egy csinos, értelmes lány vagyok, akkor alapból magasról teszek egy csúnya, csóró pasi rosszindulatú véleményére, nem? :)
2017. dec. 28. 10:49
 13/19 A kérdező kommentje:

És ilyenekkel?

- Bűntudatkeltés (mert nélküle is jól tudod magad érezni, mert a tőle távol töltött időben, nem hiányzol neki, hanem jól érzi magát, mert vannak barátai)

- Lebecsüli a tanulmányaidat/feleslegesnek tartja, amit tanulsz/nyíltan kimondja, hogy féltékeny, amiért neked magasabb a végzettsége

- Féltékenykedés (a hobbidra, a barátaidra, a családodra, a karrieredre)

- Elrontja a sikerélményedet (nem olyan nehéz ez/én is meg tudtam volna csinálni/te eleve előnyben voltál/bánt, hogy neked sikerült nekem meg nem)

- Mindig, mindenben jobb akar lenni nálad, és megsértődik, ha te vagy jobb/okosabb/ügyesebb/problémamegoldó

2017. dec. 28. 11:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha a lány szereti, és folyamatosan kritizálja, évek alatt, a végén a lány is elhiszi magáról, hogy semmit nem ér. :/
2017. dec. 28. 11:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha a lány valóban okos, és nem egy lelki roncs, akkor sehogy. De mit akarsz elérni ezzel tulajdonképpen?
2017. dec. 28. 12:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Már hogy lehetne okos egy nő, ha összejön egy s.egghü.lyével? Paradoxon a köbön.
2017. dec. 28. 12:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Észrevételeim: magadat lánynak hívod, a fiút pedig férfinek, hogy is van ez? te lány ő meg férfi? idősebb sokkal? hoppá, hát így tudja tönkretenni, a lány buta mert azt hiszi hogy az 50 éves férfi akar majd tőle komolyat.
2017. dec. 28. 12:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Vagy a saját vagy más sérelme ihlette szerintem a kérdésed kérdező. Jó lenne konkrétumot írnod, ha konkrét dolgokra vagy kíváncsi. Így csak általánosságban kapsz választ, ami nem feltétlen segít neked. Írj, te mit tapasztalták eddig.

31/f

2017. dec. 28. 13:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Csinos,okos és diák is vavy? Kizárt, mert aki tényleg csinos és okos, az nem diáknak áll...
2017. dec. 28. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!