Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégedetlen vagyok?
Szerintem az ajándéknál a szándék a fontos, nem a ráköltött összeg. Ha jól van kiválasztva, én a 100 Ft-os ajándéknak is örülök.
Ha nálatok az van, hogy nem vesz neked ajándékokat, csak ünnepekre, de akkor olyanokat, amik passzolnak hozzád, és amúgy tartalmas a kapcsolatotok, akkor az emiatti hisztit én anyagiasságnak vagy butaságnak gondolom. Ha más gondok is vannak, akkor meg a gyökerénél kell megbeszélni.... akkor valszeg nem az az igazi gond, hogy én költöttem 20e-t, ő meg nem, hanem az, hogy meg sem akar lepni semmivel (és itt a szívességek meg az ingyenes dolgok is beleszámítanak), nem figyel oda rám stb.
Szerintem furcsa, hogy a dolgoknak az anyagi odalát nézed. Azt miért nem nézed, hogy egy képet megrajzolni/megfesteni sokkal nagyobb energiabefektetés, mint elmenni a boltba és 10 ezerért venni valamit?
Nekem sokkal többet jelent az, hogy ha a párom olyan dologgal lep meg, ami bár ingyen van, vagy kis összegbe kerül, de érzem belőle, hogy ismer, hogy gondolkodott azon, mivel lephetne meg.
Pl. ha mondjuk imádom a malacokat, akkor többet ér, ha a két kis kezével csinál süthető gyurmából egy malacot, vagy fest nekem valami malacos képet, mintha elmegy egy ékszerboltba és vesz egy tíz ezer forintos nyakláncot.
Az első sokkal személyesebb dolog.
És lefogadom, hogy a párod is jobban örül, ha sütsz neki valami finomat, mintha veszel neki valami drága dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!