Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért beszél a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél a barátnőm állandóan a házasságról?

Figyelt kérdés
én 22 éves vagyok a barátnőm 17 éves,de 2 hónap múlva lesz 18.A helyzet hogy az utóbbi napokban totál rákattant a témára,és néha várja is megerősítést hogy 1-2 év múlva el is veszem.Viszont én nem igazán akarok nősülni,az oka hogy nem tudok annyira bízni az emberekbe,2 ember van a földön akiben bízok és az 2 legjobb barátom.Próbáltam kicsit terelni a gondolatait,de nem akar leszállni a témáról,ami kicsit megrémít.
2017. dec. 27. 14:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%

Mióta vagytok együtt, és mennyire van kimondva hogy komolyan terveztek?

Mert így egy év után mi is beszélgetünk hasonlókról a barátommal, tervezgetjük az összeköltözést, közös macskát, házasságot, gyerekeket, pedig a költözés leghamarabb fél év múlva lehetséges, a többi meg inkább 5-10 év múlva lesz aktuális, de beszélni azért kell róla.

Nálunk például ő volt inkább házasságpárti, de megbeszéltük hogy hajlandóak vagyunk komromisszumot kötni, így egyeztünk meg egy kis, csöndes esküvőben ahol nem kell hercegnőruhában lennem, és nem kell meghívnom a kellemetlen rokonokat, de azért felismerhetően esküvő-jellegű. Ha viszont arra jutunk hogy én semmiképpen nem akarok megházasodni ő meg nem mond le a nagy 500 fős Disney-mesés felhajtásról, akkor egyszerűbb lett volna most szakítani mint tíz év múlva amikor mondjuk már az albérletünk, egy macska és az összes bútorunk is összetart minket, nem csak egy évnyi járás.

Egyszerűen ez is hozzátartozik a párom megismeréséhez, tudnom kell hogy tervezi az életét hogy el tudjam dönteni, le akarom-e élni vele az életem.

Viszont ez a bizalom-dolog meglehetősen nagy marhaság, ha a barátnődben nem tudsz megbízni akkor semmi keresnivalótok együtt. Pont a feltétel nélküli, végtelen bizalom ami köztünk van az egyik kedvenc részem a kapcsolatomban.

Beszélgessetek, mind a házasságról, mind a kapcsolatotokról, terveitekről és a bizalmi problémáidról.

(Nyilván a válaszom hosszú, és még hosszabbra tervezett kapcsolatokra vonatkozik, ha két hónapja vagytok együtt és még azt se tudjátok szerelmesek vagytok-e úgy igazán, akkor nyugodtan hagyd figyelmen kívül)

2017. dec. 27. 19:45
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

99%-ban viszont fordítva szokott lenni, a férfinak van nagyobb vagyona. És házassági szerződés nélkül akarsz vele összeházasodni? Ha igen, akkor az elenyésző kivétel vagytok.

De valószínűbb, hogy csak sima kamu ;)

2017. dec. 28. 13:08
 13/13 anonim ***** válasza:
12: nem tervezek szerződést, mert bízom benne. És nem elenyésző kivétel, ismerek még egy pár ilyet. Mondjuk akkor nem a flegma(h) és külsőre átlagosnak csúfolt sminkeletlen modell kategóriás luxy cicákat kellene csak nőszámba venni, és máris mások lesznek az arányok...
2017. dec. 28. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!