Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
átkarolt a folyosón ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 15:51
1/6 anonim válasza:
Szerintem zsebtolvaj volt, csekkold, hogy megvan -e a tárcád
2/6 A kérdező kommentje:
ja gimisek vagyunk és jól sikerült egy dolgozat és kérdezte mondtam neki h átmentem és erre megölelt
nekem elég szimpi mg minden de van barátnője most akkor miért közeledik hozzám?..
2010. jún. 3. 15:53
3/6 anonim válasza:
semmit, endorfin túl tengése volt a jól sikerült dolgozat miatt...
4/6 anonim válasza:
Lehet, de kicsi rá az esély, csak veled örült és szimplán átölelt. De figyeld folyamatosan, ha máskor is több apró "jelzést" mutat irántad akár tetszhetsz is neki, de ez amit most leírtál abszolút nulla ilyen téren :)
5/6 anonim válasza:
te senkit nem öleltél még meg, ha örülsz neki, vagy gratulálsz neki, vagy csak köszönetképpen?
mert szerintem csak örült neki, hogy nem buksz meg.
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg szimpatikus vagy neki. Esetleg többet is akar, mint barátság. Hajrá, most tied a következő lépés! Hogy pontosan mit jelent, azt ő tudhatja, de biztató, az egyszer szent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!