Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ahhoz, ha párotok azt mondaná hogy lehúzod őt?
Én sem szeretem a Szabó Péter fanokat, mindezt azért, mert már-már görcsösen az optimizmust keresik.
Pedig az a hiteles, ha az ember a pozitív dolgokra pozitívan, a negatív dolgokra pedig negatívan reagál.
Nekem ezek az SZP-s emberek olyanok, mint aki kártyavárat épít, és büszke rá, hogy milyen pozitív, közben görcsösen aggódik azon, hogy egy kis szellő el ne fújja.
22/N
Én azon az elven vagyok;hogy reméld a legjobbat,de számíts a legrosszabbra. Ezt én is és a társam is így gondoljuk. Ez egy egészséges realista gondolkodás amihez hozzáteszünk egy kis plusz "a pillanatnak elünk"-öt. Nem feltétlen kemotoxos eufórikus betegesen vigyorgó látásmód a megfelelő. Ha elcsap a busz akkor senki ne mondja nekem,hogy légy optimista. Azért a rossz dolgoknak is van helye az életben és meg is kell élni.
Én azt javaslom,beszélgess erről vele,hogy mi az amit negatívnak talál a viselkedésedben. Viszont azt is vedd figyelembe,hogy ha úgy látod "elszáll a Földről annyira happy tanácsokat ad" akkor te is figyelmeztesd,hogy ne túlozzon. Egy egészséges középutat tartsatok fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!