Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz vak sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz vak sráccal járni?

Figyelt kérdés

Tizennyolc éves és nagyok okos és aranyos. Viszont sokan a baráti körömből úgy gondolják, hogy őrültség párkapcsolatba kezdenem vele.

Pedig ő nagyon aranyos, és tényleg szeretné... És nem is néz ki rosszul. Mit tegyek?

Előre is köszönöm!

2010. jún. 2. 22:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én vak vagyok, nekem már 1 éve van barátnőm szerintünk nem gáz! 23/F
2010. jún. 2. 22:23
 12/22 anonim ***** válasza:
23%

gáz, szerintem

bocs, ez a véleményem

21/L

2010. jún. 2. 22:33
 13/22 anonim ***** válasza:
22:33 APÁD VALAGIT
2010. jún. 2. 22:33
 14/22 anonim ***** válasza:
50%

Tudod, hogy mi a gáz - sőt, nem is gáz, hanem gusztustalan? Az, hogy ezt a kérdést képes voltál feltenni egy olyan oldalon, ahol az érzelmi részét nem ismerik a dolognak, csak annyit tudnak, hogy vak.

Én azt mondom, hogy hagyd a fenébe! Hogy miért? Mert megérdemel egy valódi, igaz szerelmet. Márpedig Te nyilvánvalóan nem vagy az!

20F

2010. jún. 2. 22:45
 15/22 anonim ***** válasza:
NEM gáz. Ha a barátaim baszogatnának miatta, lehet hogy én is elbizonytalanodnék, de ha valaki, akkor egy ilyen srác tényleg szeretni fog téged. Szerintem vágj bele, és kérlek írd meg, hogy mi lett!
2010. jún. 2. 22:51
 16/22 anonim ***** válasza:
22:23 Ha vak vagy hogy tudtál ide írni?
2010. jún. 2. 22:52
 17/22 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz. Nincs ugyan vak ismerősöm, de nem tudom én rá tudnám-e magam venni erre. Lehet, hogy szemétség, hogy ezt írom, de ez nagyon nehéz kérdés lenne - legalábbis számomra. Egyébként én is voltam a láthatatlan kiállításon, és annyira tetszett! Nagyon jó volt, mert részem volt benne, hogy milyen nehéz lehet az élete egy vak embernek..Na de ez nem ide tartozik..

A barátaid meg ha nem fogadják el őt, vagy a kapcsolatotokat, akkor azt mondom itt az ideje új barátok után nézni.

Ha úgy érzed menni fog, bátran vágj bele.

2010. jún. 2. 23:00
 18/22 anonim ***** válasza:

Sohase az alapján dönts, hogy mi "gáz" és mi nem.

Ezzel együtt én nem javaslom ezt a kapcsolatot, számos okból. Az egyik az, hogy egy vak ember nagyon sok hátrányt szenved az életben. A nők a férfiban (nem én mondom, hanem a nők) olyasmiket keresnek, mint "támasz", meg a "védelmezőjük" meg a "hősük" stb. Azaz férfias tulajdonságokat, amik egy vakból hiányoznak. Egy vak nem tud neked biztonságot nyújtani, nem tudja azt az érzést kelteni, hogy erősebb nálad. Pénzt sem fog sokat keresni, márpedig a nőknek az is fontos (18 éves korban még sok nő idealista, aztán benő a feje lágya). Tehát ezt a mostani történetet én egy komolytalan fellángolásnak érzem, amiből hosszú távon nem lesz semmi. És lehet, hogy a fiúval is kíméletesebb, ha nem hitegeted, nem játszadozol vele hetekig vagy hónapokig.

A másik baj az, hogy fel lehet tenni a kérdést, hogy miért pont egy vak férfi tetszik neked. Pl. önbizalomhiányból? Feltételezed, hogy (már bocsánat) egy nem-vaknak nem tetszenél, egy vak viszont örülni fog mint majom a farkának, ha bárki ráfanyalodik? Pontosan azért tartják az egészet mások "gáznak", mert ezeket a hátsó gondolatokat feltételezik. Te mennyire vagy biztos benne, hogy mentes vagy az ilyen gondolatokról?

2010. jún. 3. 04:49
 19/22 anonim ***** válasza:
ha ez neked kérdés, akkor gáz
2010. jún. 3. 09:26
 20/22 anonim ***** válasza:
elösször is mérlegelj, milyen lesz a kapcsolatotok...ha mindent rendben találsz akkor vágj bele nyugodtan...de kár később fájdalmat okozni neki...
2010. jún. 3. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!