Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz vak sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz vak sráccal járni?

Figyelt kérdés

Tizennyolc éves és nagyok okos és aranyos. Viszont sokan a baráti körömből úgy gondolják, hogy őrültség párkapcsolatba kezdenem vele.

Pedig ő nagyon aranyos, és tényleg szeretné... És nem is néz ki rosszul. Mit tegyek?

Előre is köszönöm!

2010. jún. 2. 22:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem egyáltalán nem gáz! Így is elbánt vele az élet megérdemel egy szerelmet!
2010. jún. 2. 22:03
 2/22 anonim ***** válasza:
44%
szerintem ezt már eldöntötted
 3/22 anonim ***** válasza:
63%
azt tedd,hogy ne halgass az okostoni haverjaidra,ennyi a szívedre,kérlke ird meg mi lett később!
 4/22 anonim ***** válasza:

ha neked tetszik semmi akadálya annak

2010-et írunk már minden elfogadott

és ne foglalkozz a barátaiddal

ha nem fogadják el akkor nem is igazi barátok

2010. jún. 2. 22:05
 5/22 anonim ***** válasza:
nem gáz
2010. jún. 2. 22:05
 6/22 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem abszolút nem gáz. Hogy is lenne... Ha megfogott, tetszik, nyugodtan. Gondold magad a helyébe, neki milyen nehéz lehet. Illetve az ismerőseid életkorát is nézd meg, tizenévesek biztos hogy azt mondanák hogy gáz, ezért hallgass magadra és/vagy kérd ki egy 28-30-on felüli véleményét.
2010. jún. 2. 22:08
 7/22 anonim ***** válasza:
Nemrég voltam Láthatatlan kiállításon ahol elég jól elbeszélgettünk a vakokkal. Az egyik srác mesélt hasonló történetet, ő 36 éves barátnője 18. mikor fölvállalta a barátai egy része szó szerint kiröhögte, megjegyzéseket tettek " te leszel a vakvezető kutyája?" . ennek ellenére a sráccal maradt, 1 éve együtt vannak és számomra is irigylésre méltó mennyire szeretik egymást..... sokkal mélyebb a kapcsolat mint átlag emberek közt....
2010. jún. 2. 22:09
 8/22 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vágj bele,csak azért mert ő nem lát,ne utasítsd el!És ez az igazi szerelem,mert ő nem láthat téged,nem külsőre megy,a belsőd fogta meg, a hangod, a kedvességet,a személyiséged,stb.
2010. jún. 2. 22:12
 9/22 anonim ***** válasza:
NEM GÁZ :))))))))))
2010. jún. 2. 22:14
 10/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Dehogy gáz. Egyetértek az előttem szólókkal. Sztem is ez az igaz szerelem hisz nem a külsőd meg a pénzed meg a vagyoni dolgok miatt választott téged, hanem azért mert teljes szívből szeret téged, és a személyiségedbe szeretett bele. 22/F

2010. jún. 2. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!