Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az normális ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális ha a barátommal több mint egy hónapja nem szexelünk már?

Figyelt kérdés
Amit érdemes tudni; ő 27, én 24. Egyetemre jár, mellette néha van alkalmi munkája(suli mellett dolgozni fárasztó, ezt aláírom) de annyi volt ebben a félévben a tananyag, pluszba meg még egy két dolgot el is vállalt az egyetemen...szóval a lényeg hogy sok órája van, sokat tanul ha itthon is van. Nem mellesleg együtt élünk másfél éve, és 2 éve vagyunk. Szóval nincs közöttünk semmi intimitás..puszit adunk egymásnak sokat, de se csók, se semmi. Lassan egy hete hogy lement neki a tanulós időszak de ő inkább alszik...... nekem mindennél fontosabb lenne ez a dolog bármit félre tudnék lenni hogy végre legyen újra köztünk egy tűz, intimitás...... hiába ültem le vele beszélni ezekszerint. Szóval igen, megbeszélni is próbáltam már vele. Egyébként egyáltalán nem hisztiztem neki ezért mert tudtam hogy fontos az iskola. Megértő voltam. Az utolsó egy hétben hoztam fel a témát neki. Szerintetek mit tehetnék?
2017. dec. 18. 22:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%

Amit fentebb írtak (mássz rá) egy jó lehetőség. A másik, hogy úgy intézed, hogy maszturbálás közben rád nyisson. Ha ezek nem válnak be, akkor ott valami más gond van.

Egyébként meg szart se ér az élet, ha hajtás közben elfelejtjük élvezni.

2017. dec. 18. 22:48
 12/24 anonim ***** válasza:
20%

@10: Jó, de akkor használd a maszturbálást eszközként. Nem az a cél, hogy magadat elégítsd ki, hanem, hogy ezzel próbáld felébreszteni a vágyát (de borzasztó ezt így leírni, te jó ég).

Közben eszembe jutott más is: reggeli szex? Mondjuk hétvégén orállal ébreszteni, majd folytatódhatna normálisan.

2017. dec. 18. 22:50
 13/24 anonim ***** válasza:
41%
Jesszusom, ne legyél már ilyen! Hogyhogy hogyan mássz rá? Amikor a fenekedet csapkodja, válaszul gombold ki a gatyáját és cumizd le. Vagy várd haza egyszál fehérneműben, (vagy pucéran) és súgd a fülébe, hogy "kívánlak". Birizgáld az erogén zónáit "csak úgy véletlenül". Ha minden hatástalan, akkor viszont hagyd a fenébe ezt a pasit. Sajna benne van a pakliban, hogy szexel ő, csak nem veled.
2017. dec. 18. 22:57
 14/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, hidd el próbáltam már. De egyszerűen annyi dolga volt, hogy tényleg nem tudtam mikor rámászni...most meg mire odaérnék, elalszik. Felébreszteni meg persze nem lehet ilyenkor, ezt értsétek meg akik ezzel jöttök. Nem vagyok elveszett ilyen téren. Beszélgetek vele mégegyszer mert ez nálunk nem normális. Naponta szoktunk szexelni egyébként.
2017. dec. 18. 23:05
 15/24 anonim ***** válasza:
47%

Próbálja kipihenni magát, hagyd már békén szerencsétlent! Majd megdug ha meg akar!

Nem mindenkinek a szex a legfontosabb

2017. dec. 18. 23:42
 16/24 A kérdező kommentje:
Ki nem hagyja pihenni kedves utolsó??? Soha nem ébresztettem fel. Pont ezért mert tudom fárasztó VOLT neki. Nem mellesleg tudott pihenni mindig is. Olvasnád el legközelebb a részleteket mielőtt ilyen indulatosan írkálsz ide ilyen baromságokat... nem szeretem az ilyen jellegű kommenteket és erre nem is vagyok kíváncsi!!!
2017. dec. 19. 00:23
 17/24 anonim ***** válasza:
12%
Edd meg, amit főztél. Ilyen sráccal együtt lenni 24 évesen, amikor van férfi, aki napjában 3x kikormolna?! Chhh. 🙃
2017. dec. 19. 01:26
 18/24 anonim ***** válasza:
49%
Hosszú távra tervezel ilyennel?Ha már 27 évesen ilyen punnyadt gyökér akkor mi lesz vele 5-10 év múlva.
2017. dec. 19. 07:05
 19/24 anonim ***** válasza:
23%
Nem. Én mikor barátnő szerűséggel voltam kb óránként próbálkoztam nála... 31 évesen...
2017. dec. 19. 08:48
 20/24 anonim ***** válasza:
48%

Ennyi idősen ez nagyon nem elfogadható. Bármilyen fáradt, csak vannak pihentebb napszakai.

Viszont ami veszélyes: ezt a helyzetet meg lehet szokni, bármilyen fura.Minél hosszabban tart a szexmentes időszakotok annál jobban fennáll a veszélye annak,hogy egy idő után Te se fogod szorgalmazni mert megunod, belefáradsz, fölöslegesnek tartod.

Lehet,hogy a Részéről természetes az,hogy fáradt, feszült, nem kívánja a szexet, de időnként tekintettel lehetne rád, és Neki is megjönne a kedve.

Ha vársz, és nem változik a helyzet, mondd el Neki,hogy Te így nem látod értelmét a folytatásnak.

2017. dec. 19. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!