Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hozta be a barátom ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hozta be a barátom ezt a libát a kórházba, miért van olyan érzésem mintha megcsalt volna már?

Figyelt kérdés
Volt egy autóbalesetem aminek következtében kórházban vagyok immáron 11 napja. Holnap legkésőbb csütörtök reggel már haza engednek. Nekem van egy rossz előérzetem. Szerintem megcsalt a barátom. Ugyan nem láttam jeleit,nem következtettem erre semmiből sem,de mégis van egy ilyen érzésem. Tudom,hogy van neki egy csaj barátja. Aki nagyon szeret nyomulni rá,tapadó korong. A barátom mindig távolsàgot tartott. Nem is kettesben szoktak találkozni,ismerem én is a nőt,de mindig zavart,hogy körülöttünk liheg és látványosan csorog a nyàla, viháncol,kidobja a melleit, még ilyenkor is szoknyàt hord és magassarkút. Pacsuli szaga van, az arcát nem látni a sok sminktől. Utálom azt a libát. Nem is értem miért barátkozik vele a párom. Semmi közös nincs bennük. És a párom mindig kerülte az ilyen macákat. Mégis az egyik barátja. És most elgondolkodtam azon,hogy mivan ha megcsalt. Ezzel a nővel. Egyetlen okom van ami miatt tényleg gyanakodok. Az az,hogy ezt a libát behozta a kórházba :( ki az istenverte f@z volt rá kíváncsi? Állítólag csak beszélgettek és másokkal is találkozott a párom ő meg eljött a barátommal. Undorodom tőle, vigyorgott mint a tejbetök,nyávogott és amikor a párom leült egy székre a csaj olyan közel húzta a másik széket a párom mellé,hogy össze ért a testük oldalt. A barátom mintha észre se vette volna,csak rám figyelt és beszélgettünk. De a nő? Az engem bámult vagy a páromat. És inkább a páromat sajnos. Olyan szerelmes tekintettel nézte,hogy azthittem kikaparom a szemeit és mind2-ek elküldöm a fa@ba. Ezután szóltam a barátomnak,amikor telefonáltam vele,hogy többet ne jöjjön be látogatóba, és a nőit se hozza. A ruháimat legyen oly kedves összeszedni és mire innen kikerülök elköltözöm tőle. Szerintem megcsalt. ;( Nem értem az egészet. Nem vártam meg amíg vàlaszolgat,mondtam,hogy had mondjam végig amit szeretnék utána kinyomtam. Ma délután itt volt,de szóltam a nővérnek,hogy ha a barátom jönne akkor szóljon,hogy nem fogadok látogatókat. Még jobban jártam,mert a nővér azt hazudta,hogy nincs ma látogatási idő. Hívot telefonon,de nem veszem fel. Nincs mit mondanom neki. Valami eltört bennem amikor behozta azt a nőt a kórházba. ;( Szerintetek is megcsalhatott? Miért történik ez velem? Miért hozta ide ezt a nőt? Amikor azt tudja azért,hogy nem kedveltem a nőcit sosem. :( Nekem is vannak férfi barátaim mégsem rángattam volna magammal a kórházba amikor a párom szerintem nem lett volna kiváncsi az én srác haverjaimra még álmában sem.
2017. dec. 18. 16:33
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem ha fontos valaki akkor időt szakítok rá,én inkább az miatt gondolkodnék el hogy mièrt csak 3nap múlva keresett. Nincs olyan munkahely ahonnan nem engednek el ilyen esetbe.Akármilyen fáradt lennèk akkor is bemennêk a páromhoz a kórházba.Jobbulást :-)
2017. dec. 18. 20:32
 52/59 anonim ***** válasza:
83%

Bocsi de én úgy látom, gáz a pasid, az a csaj nekem nem férne bele...

Hogy bevitte a kórházba olyan abszurd. Jobbulást!

2017. dec. 19. 06:29
 53/59 anonim ***** válasza:
84%

Nyilván megcsal, megcsalt, és ezután is meg fog csalni. Jól tetted, hogy szakítottál vele - ha csak ijesztgetés volt akkor is.

Miféle idétlen "kapcsolat" ez? Nem kár érte.

2017. dec. 19. 10:22
 54/59 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem, kacsával szeretett volna hozzád menni a párod, de csak egy libát talált.
2017. dec. 19. 11:29
 55/59 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a csajjal van a baj igazából, hanem hogy tök sz.rik a fejedre. Én a leírtak alapján nem vagyok biztos benne, hogy még mindig szeret és fontos vagy neki. Mert ez a 3 nap után látogatott meg először dolog nagyon durva. Nem voltál élet halál közt, és akkor már nem is kell meglátogatni és érdeklődni felőled? Azt senki ne mesélje be nekem, hogy munka miatt 3 napig nem érünk rá látogatni, és egyáltalán keresni a párunkat. Akinek fontos valaki, az igenis rohan egyből a kórházba a másikhoz, és látogatni is megy minden nap, ill. a telefon alap.

Úgyhogy ezek után simán el tudom képzelni, hogy félre kacsintgat, most simán megteheti, nem vagy otthon.

Pár hónapja volt itt egy hasonló kérdés, ott is autóbalaeset, szintén nem olyan súlyos, ott azt hiszem lábtörés volt, és szintén nem sietett be hozzá a párja, bár nem 3 nap után ment, hanem mikor lejárt a műszakja, de a csaj ezt fájlalta, hogy ennyire nem érdekelte a pasiját az eset. És aztán ki is derült, hogy jogos volt az aggodalma, mert aztán be is vallotta a srác, hogy már nem szereti, szét is mentek.

Ezen nagyon gondolkozz el, mert ezen a csajon kattogsz, miközben ott lebeg a szemed előtt, mennyire nem foglalkozik már veled ez az ember, akit a párodnak nevezel, akivel a jövőd tervezed. Nem az a baj, hogy kivel ment be látogatni, hanem ez az egész elhanyagolás amivel téged most megillet. Ez nagyon sokat elárul egy kapcsolatról, jelen esetben azt, hogy vannak ott gondok.

2017. dec. 19. 15:32
 56/59 anonim ***** válasza:

Este meg gondolom nem akart már hívni. Nem volt kedve vagy energiája - hát az marha jó, a kedvesem, ha tudta, hogy bajom van, még 11-kor is felhívott 1000km-ről IS!

Ha kórházba kerültem volna valami miatt, akkor kéri a fizetés nélkülit és másnapra repül hozzám.

A te barátod egy idióta :D

Bár a te féltékenységi rohamod se semmi, de nem értem én sem, miért hozta be a csajt hozzád...

2017. dec. 19. 17:20
 57/59 anonim ***** válasza:

Az sokmindent elmond a kapcsolatotokról, hogy eljegyzést terveztek, tehát komolynak tűnik, de mikor megtuja, hogy kórházba vagy, gyakorlatilag két napig szarik a fejedre, elmegy haverokhoz, és majd csak AZTÁN hozzád.

Hát, az én kedvesemnek ez lenne az első és utolsó ilyen húzása, mert ha három nap után odenné a fene, megmondanám eki, hogy akkor most el is mehet.

Ha ennyire vagyok csak fontos neki, akkor felesleges bármit is terveznünk, mert gyakorlatilag nem számíthatok rá.

2017. dec. 19. 17:24
 58/59 anonim ***** válasza:
Itt nem a csaj a probléma. Azzal szerintem nincs gond. Amúgy sokkal súlyosabb problémák vannak köztetek,mint egy lány barát. Azért kellett volna kivágnod, mert nem is hívott fel, szart a fejedre. Milyen felnőtt kapcsolat az, mikor nem hív fel? Főleg mikor kórházban Vagy? Ez nem kapcsolat. Ilyenre eljegyzést????Rendőrként pláne tudna szinte bármikor hívni és bármikor bemenni a kórházba.
2017. dec. 19. 19:28
 59/59 anonim ***** válasza:
87%
Na, mi lett végül, kibékültetek?
2017. dec. 27. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!