Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jo strategia ha ideges nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jo strategia ha ideges nem reagálok semmit, vagy hogy usszam meg?

Figyelt kérdés

Ha pl olyanok miatt balhezik hogy sms-re nem valaszolok, csak soká, vagy hivast nem tudok felvenni.

Az nem erdekli hogy mert eppen wc-n voltam, vagy porszivoztam, vagy pörgök egyfolytaban, vagy akármi miatt nem ertem rá telefonon pampogni, egyre jobban behergeli magát.

Mivel gyakorta ilyen azon már nem töröm magam hogy megnyugodjon mert nem tud, már csak az erdekel hogy engem ne huzzon fel, nem hianyzik nekem a balhé, van eleg gondom enelkul is.

Ha hagyom, hogy tomboljon es nem reagalok, hanem inkabb csinalom akkor a kis dolgaim tovabb, pl fözök mosok, stb az jo strategia lehet hogy megkimeljem magam?

Szakitason nem vagyok rajta, minden pasinak van valami tikkje, es ha mindenkivel mindenert szakitanek (ez vonatkozna baratokra is)remeteként elhetnék.

2017. dec. 18. 07:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

Hahó, ébresztő, ez nem tikk, hanem javíthatatlan jellemhiba, te meg egy tipikus bántalmazó kapcsolatban élsz.

Ennyire semmi önbecsülésed vagy szeretsz szenvedni, esetleg aranyból van a farka, hogy képes vagy egy ilyen hulladékkal 2 napnál tovább kibírni?? Csináld csak, de aztán ne sírj, amikor elkezd verni is, mert az csak idő kérdése.

2017. dec. 18. 10:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kikérem magamnak... "minden pasinak van valami tikkje" - biztosan nekem is van, de nem vagyok elmebeteg, dühöngő.

Komolyabban: ne tereld el a problémát, ezzel a könnyedséggel - attól az ott marad - és súlyosbodik.

2017. dec. 18. 11:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagy ötlet. Aztán majd el os megy a jókedve ha nem veszed fel egyből a telefont, és ugyanúgy dühöngwni fog.
2017. dec. 18. 12:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Szuleim pont ilyen kapcsolatban elnek. Hiaba irunk barmit sok idonek kell meg eltelnie mire raeszmeljen a kerdezo hogy ha idegbeteg a masik akkor hagyni kell a kapcsolatot.

Hisz legalapabb dolog kapcsolatba h barmit megbeszeltek, o vele meg azt sem tudod megbeszelni h nem birod felvenni a telefont..

Most meg tolni fogod a beteges jatekaid, amire o is betegesen fog reagalni, sertodes, hisztik, kiakadasok mint az ovisoknal.

2017. dec. 18. 14:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Maradj vele inkább, mint két hülye úgyis összeilletek.

Komolyan, ennyire nem lehetsz lökött! Kiabál, idegbeteg, és egyszer a naaagy stratégiádnak hála meg fog verni, mert miaz, hgoy nem állsz készen, mikor ő pattint.

Vagy random megerőszakol - ha neked ez jó...

Érdekes, a párom egyetlen "tikkje", hogy néha fél napokat is a gép előtt ül, játszik vagy tanul, de nem kiabál, nem agresszív, nem követelőzik, stb.

2017. dec. 18. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!