Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy igy reagalok egyes dolgokra? Bovebben lent!
Mar masfel eve vagyunk eggyut es nagyon szeretem!
Az a helyzet hogy megadta a facebook jelszavat, es szinte minden egyes lany ismerosommel, baratnommel, volt osztalytarsaimmal is kavart.Persze ez mind elottem tortent, de akkor is rosszul esik. Lehet hogy azert lennek ilyen felteken mert nekem o az elso fiu akivel hosszabb ideig tart a kapcsolatom ? Es meg ehhez hozza is jon meg mielott lefekudtunk volna, o azt mondta hogy mar nem szuz es az egyik legjobb lanybaratjaval fekudt le... ami persze hazugsag volt! Nem tudom miert de olyan rosszul erzem magam mikor a barataimmal elmegyunk arra a helyre ahova o is jart es minden egyes r*banca ott van .. Ilyenkor azt se tudom mit csinaljak foleg hogy a legtobbjevel parkapcsolatot folytatott! ... Ez normalis amit erzek, vagy csak en vagyok olyan feltekeny idiota? :(
Veled jár. Téged szeret. Veled csinálja azt, amit velük nem. Már nem flörtöl velük. Veled igen.
Ne féltékenykedj, nincs miért! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!