Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Lehet hogy megcsal

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lehet hogy megcsal

Figyelt kérdés

Jelenleg várandós kismama vagyok. Férjemmel 2 éve vagyunk házasok csak. Anno úgy jöttünk össze, hogy hosszú kapcsolata után Casanova ként szállt virágról virágra. Illetve már előtte sem volt hűséges néha.

Másodszor céges buliról haza hoztam meg egy munkatársnőjét aki teljesen kiutotte magát . De 15-20 perc múlva jött csak meg miután felkísérte.

Gyanús lett így megnéztem a telefonját. És az emailjei között a kukában hagyott arról a csaj ról készült pár képet. Szex hiszem hogy volt a csaj félig kóma volt a sok pia miatt, hányt is előtte, de alul meztelen volt a képeken és a férjem keze meg ott matatott körülötte.

Ezelőtt semmilyen hasonlót nem véltem felfedezni csak a gépén exéről hasonló képek, meg haverjai csajairól ilyesmi meg szex közbeni képeket...

Szeretni tudom hogy szeret, mert érezném ha el hidegült volna, de egyszerűen nem tudom hová tenni... Vagy csak most először bukott volna le?

Aludni sem tudok, most készül el végre 3 év után a közös házunk is, jön a baba... Mit tegyek?

2017. dec. 18. 02:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hat... sajnos vannak ilyen beteg emberek, akik otthon beadjak, hogy minden tokeletes, de amint lehetoseg adodik megdugni mast, nem fogjak vissza magukat. Ettol fuggetlenul vagyhatnak csaladra, felesegre, gyerekre, otthonra, csak nem eleg egy no, es mivel a legtobb no nincs benne a nyitott kapcsolatban, a pasi kenytelen titokban csinalni ezt. Igy meg van minden amire vagyik: otthon es csalad+ingyen puncik.

Az ilyen csak a sajat erdeket nezi, illetve azt, hogy ne bukjon le. Ez tenyleg fejben dol el, nem magatol all fol a farka mindenkire. Mentalisan nem ep, ez tisztan latszik azokbol, amiket leirtal, most eljott a pont, hogy levukott elotted. A legjobb megoldas egy agyturkasz lenne, de mivel o nem latja magat betegnek, eselytelen a dolog.

Lekell ulnod vele beszelni, hatarozottan, elmondod mit lattal, mit erzel. Ne is mondd ki, hogy tudod, hogy megcsal. Ha csak azokat elerakod, amiket te tapasztaltal, kifog magatol bukni a dolog. A titok, hogy lassa rajta, hogy hatarozott es eros vagy, a markodban tartod ot.

2017. dec. 18. 16:46
 12/12 anonim ***** válasza:
33%
Mennyi ostoba kuva van te jo isten.....Amúgy milyen csodàlatos èleted te szerencsecsomag??? Összejöttél egy perverc hűtlen fasszal most meg sìrba szàdm..Èdes jèzus....
2017. dec. 18. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!