Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire abszurd, vagy én misztifikálom túl ezt a kérdést egy sittessel kapcsolatban?
Ha egy sittes ember annyira megbízik benned, hogy felvállalja előtted börtönviselt életét, és a személyes dolgait sem titkolja előled, ( adatok, település, kocsi stb.) lehetséges, hogy mégis meggondolja magát hónapokkal később és pénzlehúzós trükkel akar pénzt kicsalni belőled/ kirabolni másnak kiadva magát a munkahelyeden ?
eleinte azt hittem szimpi vagyok neki.... de lehet hogy mégis egy szemét, aki az orromnál fogva vezetett?
Én ismerek sittest, nagyon jó barátja a családnak.
Anno két hónapot kint dolgoztatták Németországban egy építkezésen, aztán aki kivitte őt és még négy embert, otthagyta őket a fizetetlen szállással, minimális pénzzel.
Feljelentették, de egyszerűen megfoghatatlan volt a fickó.
Végső elkeseredésében megkereste, elsődlegesen a pénzéért, miután az nem fizetett, sőt, kiröhögte, kapott egy jobbegyenest egy olyan fickótól, aki huszonéve kőműves. Két foga eltört, plusz az arccsontja és az orra.
Ez súlyos testi sértés.
Hat évet kapott, de jó magaviseletért előbb szabadult.
Bármi van inkább neki szólok, korrekt, pontos, jó munkát végez, mindig ad számlát, stb.
Neki még jót is tett a börtön, meg a "rosszhíre", mert senki se b.a.s.z.a.k.o.d.i.k vele azóta. :D
Szerintem azért nem mindegy, hogy miért ült. A fentit megértem, de mondjuk egy rablást, öregezést, nemi erőszakot sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!