Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nő először alszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő először alszik egy pasinál, reggeli ébredéskor mi az első teendője?

Figyelt kérdés
Meri használni a fürdőt, WC-t a férfi engedélye nélkül (pl, ha még nem ébredt fel). Vagy eszik a hűtőből amit talál, (pl. lazac).

2017. dec. 17. 15:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
79%
Hogy lehet így hozzáállni az élethez? Megette a lazacod? Kis korodban anyukádék nem mondták meg, hogy ne legyél irigy kisfiam? Ne sajnáld már tőle. Nemtudom egyes emberek, hogy vannak de én a legjobb kajákat kifejezetten szeretem megosztani másokkal pl ha főzök és nagyon jól sikerül akkor abból kényszert érzek, hogy adjak a szeretteimnek, hogy ők is átélhessék a foodgasmot.
2017. dec. 17. 16:20
 22/32 anonim ***** válasza:
20%
Intravénásan kávét adagol, miközben bőszen nyalogatja a makkot. :)
2017. dec. 17. 16:24
 23/32 A kérdező kommentje:
23. Az egy dolog, ha eszem, és én MEGKÍNÁLOM vele (ha marad). Az meg egy másik dolog, hogy első éjszaka után meglop kajával és kipakolja a hűtőt. Jó hogy nem már a fiókokat is átnézi ékszer után kutatva, és felveszi, mivel neki ez JÁR, mert szexelt velem.
2017. dec. 17. 16:57
 24/32 anonim ***** válasza:
77%
Bármit használhatsz a lakásomban. Ha nem tudsz aludni, engem hagysz. Az idő elütése céljából esetleg főzöl szilvásgombócot.
2017. dec. 17. 17:54
 25/32 anonim ***** válasza:
77%
De bszki, hogy lehetsz ilyen spúr? Ha valaki megy, akkor készülsz. Ha csak simán ott alszik egy haverod, annak is adsz reggel enni.
2017. dec. 17. 18:16
 26/32 A kérdező kommentje:
Adok, igen, tükörtojást, de nem a 10 ezer Ft/ kg lazacot!
2017. dec. 17. 18:21
 27/32 anonim ***** válasza:
79%

Istenem, akkor tedd egy dobozba, és dugd el hátra.

De mit félsz, nem értem, úgysem akarsz nőt, utálod mind. A lazacod nagyobb biztonságban nem is lehetne.

2017. dec. 17. 18:24
 28/32 anonim ***** válasza:
86%
Valoszinuleg soha senki nem fog veled szexelni, ijesztoen hulye vagy, a lazacod biztonsagban van.
2017. dec. 17. 18:26
 29/32 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon fontos lehet Neked ez a csaj :( Vond le a tanulságot:vagy szex,vagy lazac.A kettő Nálad nem fér meg.
2017. dec. 17. 18:41
 30/32 anonim ***** válasza:

Én először frászt kaptam, mert fogalmam sem volt, hol vagyok, meg mi van :D

Pedig végigbeszélgettük a fél éjszakát, de reggelre totál kiment a fejemből, hoy nem otthon aludtam.

Egyébként elmegyek pisilni, eszem pár falatot, iszok üdítőt, vizet, ha ébredezik ő is kap kávét, ennyi lényegében.

2017. dec. 18. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!