Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm többet foglalkozik az autójával, mint velem?
Nemrég lett sajátja és már szerintem betegesen takarítja kívül-belül, meg nézi, mit lehetne rajta javítani, újítani. A közös programok száma csökkent mert szerinte megint koszos az autó, le kell mosni. A felniket nemrég úgy suvickolta, hogy kb enni lehet róla. Mindig hív, hogy segítsek, de engem nem érdekelnek az autók, ő meg úgy bánik vele, mintha valami érző lény lenne. Fogok még vele beszélni, de a szép szót nem érti, hogyan kezeljem ezt?
Ő 25 én 26.
Ha találkozol a barátnőddel add már át neki, hogy "pacsi". Én kifejezetten pozitívnak látok egy olyan nőt, aki foglalkozik a kocsijával. Na nem azért mert nő. Sajnos a férfiak között is kevés az olyan, aki törődik az autókkal és nem csak használati tárgynak nézik őket.
Téged ez azért zavar, mert nem érdekelnek a kocsik. Igenis rá kell szánni az időt a járgányra. Csillogjon-villogjon. Legyen karba tartva.
Hm.
Ha egy pasi a kocsija megszállottja az rendben van... Ha egy csaj a kocsija megszállottja az meg már nem. Érdekes.
Egyéb iránt én bárminemű tárgytól való függést és annak imádatát nagyon kellemetlen tulajdonságnak vélek mindkét nemnél.
A tanácsom: szerintem ez az egész nemsoká lecseng. Ha mégsem,akkor mindenképpen közöld vele,hogy ez bánt téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!