Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Munkamániás lett a párom. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkamániás lett a párom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ő már dolgozik, én még egyetemre járok. A bajom az, hogy állandóan csak a munkájáról beszél (régen nem ez volt). Szabadidejében is azzal foglalkozik már csak... Nem akarom elvenni a lelkesedését, de félek, hogy ez nem fog jót tenni a kapcsolatunknak hosszú távon
2017. dec. 16. 00:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

BIZOTSAN nem tesz jót.

Exem is egy idő után munkamániás lett, mert főnöki elvárás, meg "mit szólnak ha nem megy", plusz heti 3x 300 km-es út Tiszára és vissza.

Azaz sokszor elment 7 és hazaesett 20-21, aztán aludt. És hétvégén IS aludt, gyakorlatilag SEMMI időt nem töltöttünk kettesben.

Félév után szakítottam is, mert nem egészséges, hogy ő a semmiért gürizik egy csomót - bocs, 20 ezerrel emeltek a fizuján :D -, én meg hétvégén is kinn ücsörgök álló nap a nappaliban, mert alszik, meg fáradt és semmihez nincs kedve.

2017. dec. 16. 15:51
 12/15 anonim ***** válasza:
A munkamániás,meg aközött,hogy leszarnak,fényévnyi a különbség.Ha te úgy érzed,az utóbbi az igazság,akkor nincs kérdés,keress olyat,akit érdekelsz is!Sajnos én is úgy érzem,sz..rnak rám,és ha ez így megy,dobbantani fogok.Munka ide vagy oda..
2017. dec. 16. 15:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Munkamániás, a szabadidejében is a munkájával foglalkozik... a hideg kiráz az ilyen emberektől.

Bízz benne, hogy csak a kezdeti lelkesedés, de ha hosszú távon így marad, keserves idők elé nézel.

2017. dec. 16. 17:16
 14/15 anonim ***** válasza:
35%

Még szerencse,hogy engem ilyen nők elkerülnek.

Borzalmasak vagytok.

De gondolom jó érzés elmenni wellneszezgetni,bulikázni meg ilyen olyan verdába beülni?

Csak kérdezem én,szerintetek ezek a fán teremnek?Vagy valaki megkeresi rá a pénzt?

Nincsen ambíciótok ami nem baj,de ha a másikat is vissza akarjátok húzni az nagyon gáz.

Nektek tudom javasolni az árufeltöltőket meg a közszférában dolgozókat,ők ledolgozzák x időt és egy deka pluszt sem,igaz céljaik se sok lesz.

Én az ilyen nőket azonnal lapátra tenném.

2017. dec. 16. 17:20
 15/15 anonim ***** válasza:

#14 ++

Azt nem veszik észre, hogy a dolgok egy része miattuk történik. A jót könnyű megszokni. Elvárás az utazgatás meg az étterem, de mivel nem mindenki születik milliomosnak így valakinek dolgoznia is kell.

2017. dec. 18. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!