Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkamániás lett a párom. Mit csináljak?
BIZOTSAN nem tesz jót.
Exem is egy idő után munkamániás lett, mert főnöki elvárás, meg "mit szólnak ha nem megy", plusz heti 3x 300 km-es út Tiszára és vissza.
Azaz sokszor elment 7 és hazaesett 20-21, aztán aludt. És hétvégén IS aludt, gyakorlatilag SEMMI időt nem töltöttünk kettesben.
Félév után szakítottam is, mert nem egészséges, hogy ő a semmiért gürizik egy csomót - bocs, 20 ezerrel emeltek a fizuján :D -, én meg hétvégén is kinn ücsörgök álló nap a nappaliban, mert alszik, meg fáradt és semmihez nincs kedve.
Munkamániás, a szabadidejében is a munkájával foglalkozik... a hideg kiráz az ilyen emberektől.
Bízz benne, hogy csak a kezdeti lelkesedés, de ha hosszú távon így marad, keserves idők elé nézel.
Még szerencse,hogy engem ilyen nők elkerülnek.
Borzalmasak vagytok.
De gondolom jó érzés elmenni wellneszezgetni,bulikázni meg ilyen olyan verdába beülni?
Csak kérdezem én,szerintetek ezek a fán teremnek?Vagy valaki megkeresi rá a pénzt?
Nincsen ambíciótok ami nem baj,de ha a másikat is vissza akarjátok húzni az nagyon gáz.
Nektek tudom javasolni az árufeltöltőket meg a közszférában dolgozókat,ők ledolgozzák x időt és egy deka pluszt sem,igaz céljaik se sok lesz.
Én az ilyen nőket azonnal lapátra tenném.
#14 ++
Azt nem veszik észre, hogy a dolgok egy része miattuk történik. A jót könnyű megszokni. Elvárás az utazgatás meg az étterem, de mivel nem mindenki születik milliomosnak így valakinek dolgoznia is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!