Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akarj a párom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarj a párom, hogy megvágjam, míg börtönben van, ha szeret?

Figyelt kérdés
Még nincs ítélet, de biztosan letöltendő lesz, minimum 2 év... Nagyon szeretem a barátomat, ő is engem, mióta viszont tudja ezt, nagyon furcsán viselkedik. Nem mondja ki, de minden arra mutat, nem akarja, hogy megvárjam, pedig én nem is tudom másképp elképzelni, minthogy látogatom a lehető legnagyobb sűrűséggel, illetve a szabadulásakor is kint várom... Miért csinálja ezt? L23
2017. dec. 15. 15:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%
köztudott, hogy azért persze így ítélet előtt még mindig mondják a nők, hogy persze megvárják... aztán néhány hónap után a a többség elhagyja a börtönben ülő párját. lehet hogy ettől fél, nem akarja felesleges remények elé állítani magát. mert aztán az egy külön csalódás lenne, ha lelépnél, miközben ő amúgy is elég nehéz helyzetben lesz évekig... na meg az a minimum 2 év, lehet simán 3 is... mondjuk lelépsz egy év múlva... neki még mindig lesz kettő bent... szóval szerintem ezt meg kell beszélni, vagy egyszerűen csak tanúsítani irányába azt a magatartást, hogy ha elítélik is, akkor is ahogy írtad, mindig mész látogatni, levelet írsz, csomagot küldesz, kifejezésre juttatod, hogy mennyire várod vissza, aztán csak elhiszi már tényleg, hogy vársz rá. azért évekről van szó. a mai világban ez nagyon nagyon sok...
2017. dec. 15. 16:52
 12/22 A kérdező kommentje:
Persze, tudom... :( De nem tudom hagyni.
2017. dec. 15. 16:54
 13/22 anonim ***** válasza:
55%
Jajj te kis butus. 2 hónap múlva már másik csávó fog futtatni rá se gondolsz majd ..
2017. dec. 15. 17:08
 14/22 A kérdező kommentje:
Téged és/vagy édesanyádat lehet, hogy futtatni szoktak, én párkapcsolatban élek.
2017. dec. 15. 17:12
 15/22 anonim ***** válasza:
50%

Hagyjátok, biztos sok a lóvéja a sràcnak, az minden "párkapcsolatot" megszépít.

Hogy emellett egy közönséges bűnöző, hát urambocsá, de ki fizesse a cuki kis rucikat meg a wellnesst?

Gondolom ha nem lenne pénzes, a szerelem se lenne olyan nagy.

Mibe fogadjunk, hogy kopaszkigyúrt maffiózóval ès a kitartott macájával állunk itt szemben?

2017. dec. 15. 17:28
 16/22 anonim ***** válasza:
42%
Milyen érzés lesz a hideg ágyban forgolódva, hogy éppen most dugják seggbe? :D
2017. dec. 15. 17:37
 17/22 anonim ***** válasza:
92%
Én kérek elnézést, hogy leszóltam a pitiáner tolvaj, börtöntöltelék kanodat, akit 2 évig az én adómból fognak eltartani. :D
2017. dec. 15. 17:57
 18/22 A kérdező kommentje:
Abszolút nem nyom a latba a minősítésed - másé sem -, a kérdéshez sem kapcsolódik ugye, úgyhogy mintha ott sem lenne. Én csak a téves feltételezéseket tettem tisztában azt illetően, hogy később pénzügyi gondok lépnek fel a büntetés miatt vagy hogy futtatva vagyok.
2017. dec. 15. 18:05
 19/22 anonim ***** válasza:
94%
17-es :) hogy jobb legyen a kérdezőnek de neked is, ígérem túlórázom hogy az én adóm is nagy mértékben besegítsen az eltartásába :)
2017. dec. 15. 18:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Tőlem így is sokat levonnak, túlórázna a franc. :D igazából befoghatnám a pofámat és örülhetnék, hogy hozzájárultam ahhoz, hogy Lakatos Renátó elvégezte a 8. általánost is 30 évesen, az én hozzájárulásommal.
2017. dec. 15. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!