Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok, mennyre toleraljatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, mennyre toleraljatok ha a pasitok iszik?

Figyelt kérdés

Az utobbi idöszakban (2-3 ev) többnyire olyan stresszes munkat vegeztem (illetve a munkan kivüli körülmenyek is sokszor szerencsetlenül jöttek össze) hogy egyszerüen nem tudtam alkohol nekül elviselni a vilagot. Melo utan többynire annyira keszen voltam, hogy sokszor minden nap a sörrel inditottam az esten, bevertem nehanyat elmelkedtem aztan lefeküdtem, aztan masnap kezdtem elölröl. Altalaban nem ittam ronggya magam, csak annyit guritottam le hogy ne erezzem a stresszt, többnnyire jobbfajta söröket ittam, mert abban ugye meg ott a komlo aminek meg plusz kabito hatasa van. De aztan azt vettem eszre, hoyg egy idö utan nem tudok alkohol nelkül elni es elkezdtem kgndolkodni, hogy ha lenne elettarsam akkor kidobna-e vajon emiatt.

A prolemat vegplülis az oldotta meg, hogy kirugtak (nem hosszabitootak meg a szerzödesem. Nem volt idöm uj melot keresni, most munkanelküli vagyok a stressz sokkal kevesebb es heti max nehany sörre (egeszseges mertekre)csökkent a fogyasztasom is.

De viszont felek hoyg ah ujra valami agybeteg helyre kerülök melozni minden kezdödöik elölröl :S

Lezerekkel, lezeres anyagvizsgalattal foglalkozom/foglalkoztam es nagyon sok oraban.

Hoyg reagalnatok erre a helyzetre egy kapcsolatban/együttelesben?

2017. dec. 15. 13:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Semennyire nem tolerálnám. Gyakorlatilag kis híján alkoholista lettél. Azzal meg, hogy alszol utána és semmit nem lehet tervezni munkaidő utánra, szabadidőre, azzal meg pláne.

A leendő exférjem is, akitől válófélben vagyok, szintén ezt csinálta csak éppen nem feküdt le aludni, hanem velem veszekedett ittasan.

Úgyhogy érzékenyen érint a téma és egyértelmű nulla toleranciám van ilyen téren. 35N

2017. dec. 15. 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

Ha stresszes vagy agykontrolloz ember,meditálj.

Ne igyál annyit,mert nagybátyám volt ilyen(R.I.P) eleinte fiatalon aztán már izzadt meg remegett a szeszért állandóan be volt kamillázva apám vette csak fel az ő bátyja dolgozni de ott is a fizuját kapta de nem lehetett vele semmit se kezdeni.

42 évesen infarktust kapott,belehalt.

Nem old meg semmit egyrészt akkora beled lesz,hogy nézhetsz kettő belső szerveid készre vágod,kb. ki fogsz nézni vagy 30 évvel idősebbnek de nem sármosan.

Nekem hajtós melóm van de élvezem és meditálok minden nap egy órát.

Inni csak bulikban szoktam,otthon soha nem venne rá a lélek,hogy magamban igyak.

Ökör iszik magában.

2017. dec. 15. 16:27
 13/16 anonim ***** válasza:
23%
Ha normális marad,nem zavar.Én is megiszok valamit munka után levezetésként.Ha agresszív lesz,mint exem állandóan,az már nagyon nem tetszik.
2017. dec. 15. 16:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire nem tolerálnám. Az rendben van, hogy kéthavonta elmegy(ünk) meginni pár pohárral a barátokkal, de akkor is illene tudni hol a határ.

Utálom az alkoholistákat és soha nem jönnék össze olyannal, aki a stresszes helyzetekben nem a megoldást keresi, hanem a sörét.

2017. dec. 15. 16:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem jönnék össze olyan emberrel, aki "nem tudja alkohol nélkül elviselni a világot", akármennyire is stresszes a közeg, amiben van.

Az alkalmi iszogatással semmi bajom, de ha valaki stresszkezelésként használja, az egy borzasztóan gyenge jellemre vall.

2017. dec. 15. 17:25
 16/16 BlackSword ***** válasza:

Ha most őszintén leírnám a véleményemet akkor úgy kivágnának innen, hogy a következő 10 életemben sem tudnék ide regelni...

Akkor a finomabb verzió:

Először is gratulálok! Szépen elcsesztél egy jól induló karriert, életet... Ezt ne bagatellizáljuk el... Keményen megdolgoztál érte...

Szóval kezeltesd meged!!! Aztán kezd előröl!!! És ivás helyett legközelebb fuss!!!

2017. dec. 16. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!