Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Szívem szerint elhagynám.

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy most volt egy éve, hogy együtt vagyunk.

Van egy két hónapos babánk, akit a világon a legjobban szeretek. Az elején még úgy gondoltam, hogy ez a kapcsolat működhet, de aztán ahogy egyre jobban megismertem, elkezdett idegesíteni, idióta szokásai vannak, azokra inkább nem térek ki..

A babával nem foglalkozik, hárman élünk. Bár apró dolgokban segít, de a pici körül egyáltalán semmiben, mivel soha nem volt baba közelben.

Kiborít, idegesít, nem bírom elviselni..

A gyerek miatt vele maradni hülyeség, ezt tudom..

Viszont egyelőre nem tudnék máshova menni, csak anyámhoz.

Ti mit tennétek? Negatív kommentelők kíméljenek, és ne hülyézzetek le, életem legjobb döntése volt, hogy anyává váltam. Csak az apja egy barom.

2017. dec. 15. 11:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem a fizikai képességeket értettem a "nem tud" kifejezés alatt. Inkább így lelkileg. Meg kellett nekik szokni ezt a helyzetet. Kicsit félve fogták meg, DE IGEN, ringatták, de látszott a bizonytalanság, a jaj, mit csináljak vele, dolog. Nem a teljes nem akarás, csak az, hogy azért nekik ez bizony új helyzet. örülj, hogy a te párod ilyen ügyes, körülöttem nem mindenki az. És, amit hangsúlyozni akartam, hogy nem baltával kell menni ellenük, hanem kedvesen, nekünk kell bevonni, ha ilyen a helyzet.
2017. dec. 15. 11:58
 12/19 anonim ***** válasza:
9-nek szánta az utóbbit.
2017. dec. 15. 11:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Ezesetben nincs értelme együtt maradni.

Jó, elvált szülőkkel se a legjobb felnőni, de ennél a környezetnél még az is jobb. Az enyémek sajnos nem váltak el, pedig nem illettek össze. Mi ittuk a levét a testvéremmel.

Egyébként meg nincs kizárva, hogy találsz megfelelő partnert, ha nagyobb lesz a pici.

Csak ahhoz először kiegyensúlyozott környezetbe kell kerülnöd

2017. dec. 15. 12:01
 14/19 anonim ***** válasza:

" szoptatáson kívül ők is MINDENT ugyanolyan jól meg tudnak csinálni, mint az anyák."

Így igaz.

És az anyának is új helyzet.

2017. dec. 15. 12:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy így alakult.

De jobb egy csonka családban a gyereknek, mint állandó feszültség mellett, úgy, hogy azt látja, hogy a szülei csak idegesítik egymást. Így ezt a mintát kapja.

Viszont ha te is és párod is talál magának egy szerető párt, ezt a mintát fogja látni. Hiába nem vagytok együtt. Mivel még pici, nem lesz annyira rossz neki mint mondjuk ha pár év múlva szakítasz. Amikor már érteni fogja a dolgokat.

Inkább most, ne halogasd.

2017. dec. 15. 12:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Jézus Mária, senki nem írta, hogy útszéli vagy...

De ezt te írtad:

"Az elején még úgy gondoltam, hogy ez a kapcsolat működhet, de aztán ahogy egyre jobban megismertem, elkezdett idegesíteni, idióta szokásai vannak, azokra inkább nem térek ki.."

És az egyik válaszoló erre reflektált, hogy mielőtt valaki gyereket szül a másiknak, jó esetben megismeri. Érted?

De persze ezen már nem lehet válatoztatni. Nem válaszoltál amúgy arra, hogy akkor miért nem mész anyukádhoz? Sokan írtak, de te csak a szerinted bántó kommentre reagáltál (sokan csinálják itt a GYKn ezt).

2017. dec. 15. 12:32
 17/19 anonim ***** válasza:

most volt egy éve hogy együtt vagytok és van egy két honapos babatok?

tehát 1-2 honap utan teherbe estél? gratulálok, okos, megfontolt döntés lehetett.

2017. dec. 15. 14:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem, velem nem fordult elő, hogy olyannal válalljak gyereket, akit nem ismerek oda-vissza.

Ti gyakorlatilag egy nulla ismertséges kapcsolatba vállaltátok a babát, hát, szívás.

2017. dec. 15. 15:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Most ismerted meg a szokásait, meddig voltatok együtt a baba előtt?

A szokásokra kitérve, én sem szeretem ha v mi nem olyan , persze vannak igényem... ahogy mindenkinek. :)

De igen , meg lehet utalni v kit ezért is, ha olyan.

Tudom hogy mik azok a szokások...

Ha ott maradsz 10-20 év múlva is ott leszel... ha van a kapcsolatotokban kompromiszum és szeret, változni fog...

2017. dec. 17. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!