Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amerika-Magyarország távolság?
Tapasztalatokra vagyok kivancsi aki ilyen vagy hasonlo cipoben jar mint en.
A baratom Amerikaba folytatja tanulmanyait (4evig lesz kinn ha minden jol megy) teli es nyari szunetben hazajar majd igy nyilvan csokken a 4ev.
Arra lennek kivancsi,hogy ki hogy birta ki azt hogy nincs honapokig testi kontakt csak beszelgetes?
biztos kilehet birni.
De dragam azt hiszed a 4 evet kibirjatok??
Ahogy lehetösege lesz lefekszik Amerikaba massal
eleg messze van h ne tudd meg!
A szived melyen te is tudod kar ezt eröltetni.
Bar te ismered a baratodat
szerintem ezt bukni fogjátok.
a pasidnak nagy lesz a kísértés, gondolj bele, fél évig vagy 10 hónapig szex, intimitás nélkül mi lesz vele??
és ott sok izgalmas csaj veszi majd körül: rámenős, magabiztos amerikai lányok, egzotikus külsejű, gyönyörű hispánok, afroamerikaiak, és sok európai is.
egyet tehetsz: te is akasztasz le magadnak valahonnan amerikai ösztöndíjat vagy melót, és együtt vágtok neki.
nyilvan felek , de talan ha decembertol januarig itthon van es utana konkretan majdnem egesz nyaron akkor talan nagy baj nem lehet.
nekem egyenlore nem fordult meg a fejemben az hogy legyen inkabb vege. inkabb tapasztalatokra volnek kovancsi hogy ki hogyan veszelte at a nehez idoszakokat egy tavkapcsolatban
őszintén, de őszintén!
szerinted januártól júniusig vagy júliusig kibírja baszás nélkül, kibírja csók nélkül, kibírja ölelés nélkül???
szerintem nem!
és teljesen érthető is egy egészséges, normális férfinél.
1 évig lehet kibírná, de 4 évig biztosan nem fogja.
Mission: Impossible!!!
Felejtsd el.
Lehetetlen fenntartani egy távkapcsolatot úgy, hogy hat hónapig gyakorlatilag nem is látjátok egymást.
Én félév távkapcsolat UTÁN költöztem össze a kedvesemmel.
Ez nagyon necces hogy nem fog mukodni.
Nekem amerikai a felesegem de mikor megismertem utana nem lattam 6 honapig, aztan eltudott jonni hozzam 2 hetre, majd 6 honapig ismet nem lattuk egymast es legkozelebb mar 2 honapig volt nalam.
Utana koltoztunk ossze mert anyagilag is megterhelo a sok utazas es en fel evig gyujtottem volna hogy meglatogassam, majd 0 forinttal tertem volna haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!