Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim nonstop a csaladom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim nonstop a csaladom szidja. Kicsit mar tulment minden hataron. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Kezd rohadtul idegesiteni az, hogy allandoan arrol kell beszeljek vele, hogy a nagypapam mit csinalt vagy mit nem..mivel az unokai kozul csak en torodom es csak rank szamithat ezert van, hogy a kedves parom kerem meg arra, hogy segitsen ot elkiser i orvoshoz vagy epp az esetlegeses dolgara. Ezt meg is teszi de utana napokig CSAk azt kell hallgatnom, hogy az oregem milyen hulye stb.. Hat ezt mar kezdem marhata unni! Semmi mas temank nincs. Neha az autokrol beszel, mimtha az erdekelne engem 😀Ezenkivul mar laposodik el koztunk minden Kezdek besokkalni mar tole. Anyum es koztem allando jeleggel keveri a szart, utana meg letagadja hogy o igyan nem mondott ilyeneket en ertettem felre. Hat ilyen emberrel meg sosem volt dolgom!! Legszivesebben elkuldenem a fenebe, de mar 5 eve hogy szivja az energiam. Megtudnam ezt a kapcsolatot valaha menteni?
2017. dec. 13. 09:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mégis mit akarsz ezen a szaron menteni? Ha ilyen ostoba vagy, akkor szívjál még 5 évig, talán tanulsz belőle.
2017. dec. 13. 10:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
MENEKÜLJ! Össze akar ugrasztani a családoddal, hogy ne legyen senki más az életedben, csak ő. Ez a bántalmazò kapcsolat előszobája. Elszigetel a családodtól, barátaidtól, és onnantól kezdve azt csinál veled, amit akar. Hiszen úgysincs hova menned.
2017. dec. 13. 12:21
 13/14 A kérdező kommentje:

Miért lennnék hülye? Nem volt ez mindig így. 5 éve vagyunk együtt az utóbbi 3 hónapban kezdtem ezt észrevenni, na meg azt,hogy az összes barátnőmet már elűzte mellőlem akit csak tudott. NA de legyek hülye, mert tényleg rosszul foglamaztam meg a dolgokat :D

A nagypapám azt érdemli meg,hogy segítsünk rajta,hisz míg tudott ő is segített nekünk. Szerintem ez így van rendjén. Anyum nem szól bele az életünkbe, itt hétköznapi dolgokban kavar bele.. Pl. ez egy tegnapi sztori. A párom azt mondta, hogy anyum várni fog engem XY bolt előtt menjek el érte. Húzos napom volt de odamentem és sehol sem volt. Aztán felhívtam hogy merre van majd közölte,hogy már rég otthon és mondta is a barátomnak,hogy ne jöjjek.Mikor hazaértem, megkérdeztem annyi volt a válasza,hogy anyám egy idiota

Ennek így mi értelme volt a részéről?

2017. dec. 13. 12:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Na ugye, mondom én. Lassan csak ő marad neked... Most kezdj el csomagolni, a kulcsot dobd a postaládába, és soha vissza se nézz.
2017. dec. 13. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!