Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék kizökkenni? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék kizökkenni? Egy komoly kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok és nem vagyok megelégedve az életemmel. Sokat unatkozom. Az egyetlen kikapcsolódásom, ha a haverokkal kocsmázom. Vágyom a szerelemre, de valahogy nincs olyan lány a környezetemben, aki érdekelne. Elég sokat iszom. Egyetemre járok, de a tanulás sem megy valami fényesen. Abban kérnék tanácsot, hogy milyen közegbe kellene eljárnom, hol kéne ismerkednem, vagy egyáltalán mit kéne tennem ahhoz, hogy egyenesbe jöjjön az életem. Az utóbbi időben kicsit beszűkült a mozgásterem, alig hagyom el a kerületet. Budapesti vagyok. Bármilyen tanácsnak örülnék.
2010. jún. 2. 16:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ha szabad kérdeznem, melyik kerület és melyik egyetem?

Amúgy pont ma hallottam, hogy a pesti fiúk vidéken nagyon nagy sikert aratnak, elég kiejteni, hogy honnan jöttél, és tapadnak a lánykák, szóval ez is megoldás lehet.

21L

2010. jún. 6. 21:01
 12/22 A kérdező kommentje:
17. kerület és Szent István Egyetem. Le kellene mennem vidékre csajozni?(: Egyébként én meg azt tapasztaltam, hogy a vidéki emberek nem szeretik a pestieket, nagyképűnek tartják őket. Lehet, hogy igazad van köszi a választ.
2010. jún. 6. 21:05
 13/22 anonim ***** válasza:

lehet, hogy le kéne menni vidékre. irány a balcsi:)

egyébként a vidéki srácok nem kedvelik a pestieket (a legtöbbjük legalábbis) és szerintem pont azért, mert a lányok meg szeretik a pesti pasikat. Ne add fel, mozdulj ki, mászkálj a városban nyitott szemmel, és hidd el, megtalálod azt, akit keresel

22/L

2010. jún. 6. 22:06
 14/22 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy pont az a lényeg hogy mindent kipróbálj, ha bulizni indulsz keres egy új szorakozó helyet Budapest tele van ilyen helyekkel, járj futtni a margitszigetre, kirándulni hüvösvölgyre.
2010. jún. 6. 22:13
 15/22 A kérdező kommentje:
Jó csak a vidéki csajokkal az a baj, hogy messze vannak. Ha haza jövök, akkor nehéz tartani velük a kapcsolatot. De egy próbát mindenképp megér. Majd körbenézek nyaralás közben.
2010. jún. 6. 22:16
 16/22 anonim ***** válasza:
ez a beszéd:)
2010. jún. 6. 22:20
 17/22 A kérdező kommentje:
Ha sikerülne összejönnöm egy olyan lánnyal, akit szeretek, akkor a helyére kerülnének a dolgok? Szerintetek mennyire befolyásolná az életemet?
2010. jún. 6. 22:32
 18/22 anonim ***** válasza:

melyik dolgot szeretnéd pontosan is helyre tenni? Ha találsz valakit, akit tényleg szeretsz, akkor kevesebbet fogsz kocsmába járni, mert inkább vele töltenéd az idődet. Ezenfelül jót tesz az önbizalomnak is. Ha együtt csináltok programokat, akkor unatkozni se fogsz annyit, és ez pozitívan fog hatni a tanulásra is. Legyél magabiztos, kedves, vicces, magával ragadó. Én nagyon drukkolok neked:)

22/L

2010. jún. 6. 22:56
 19/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Köszönöm szépen, hogy rám fordítod az idődet, köszönöm a tanácsaidat, igyekszem megfogadni őket.
2010. jún. 6. 23:06
 20/22 anonim ***** válasza:
:) nagyon szívesen. Ha elakadsz egy megvalósítási foknál, vagy további bátorításra van szükséged, írj bátran :)
2010. jún. 6. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!