Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm szégyelli hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szégyelli hogy "csöves" vagyok, ezért állandóan ruhákat hoz nekem. Van ennek így jövője?

Figyelt kérdés

Kettőnk közül ő keres jobban, 300 nettót. Én a felét, sajnos több munkával. Együtt élünk pár hónapja, mindent felezünk, nincs közös kassza. Egyikünk bevásárol, elhozza a számlát, a másik meg odaadja a felét. Mindenben így csináljuk. A maradék pénzét meg mindenki arra költi amire szeretné.

Ő nagyon divatozós, havi 50 ezret elkölt ruhákra, cipőkre legalább. Nekem divatozásra nincs keretem, minden évszaknak megfelelően van 2-3 ruhám: 1 télikabát, 1 őszi-tavaszi kabát, 1 téli cipő, 1 tavaszi-őszi cipő, 1 nyári cipő, 3 pulóver, 3 póló, 3 nadrág, 1 ing. És kb ennyi.

Kicsit úgy érzem hogy szégyell emiatt engem. Mindig mondogatja, de nekem nincs ilyesmire pénzem. Addig hordom a ruhákat amíg ki nem kopik, nem lyukad ki. Divatból nem tudok venni másikat mert az xy szín nem trendi éppen.

Mostanában a barátnőm beállít ruhákkal csak úgy. Tegnap egy nadrágot hozott hogy vegyem fel. Előtte 3 pólót meg egy pulcsit. Elég kellemetlen ez nekem, mert nem tudom kifizetni őket, inkább nekem kéne őneki venni ezt-azt!

Már veszekedtem is vele emiatt, fogadjon el amilyen vagyok! Soha nem leszek divatos focista ficsúr! Azt mondja ő csak jót akar nekem mert látja milyen hülye helyzetekbe kerülök. Múlthónapban kilyukadt az egyetlen cipőm és meg kellett várnom a mostani fizetést hogy tudjak venni másikat, addig is lyukas cipőben jártam be dolgozni.

2017. dec. 12. 16:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A ruhákat gondolom nem fizetteti ki veled... Akkor meg mi a problémád? Hogy segíteni akar? Mekkora szemét... 3 póló egy hétre nem is elég...vagy mindent többször veszel fel mosás előtt? Komplyan ez a bajod, hogy vesz neked pár jobb ruhát ahelyett, hogy örülnél neki? Tudod bármikor megfordulhat a kocka és lehet, hogy a jövőben meg valamokor ő fog a te támogatásodra szorulni. Nek lehet egy kapcsolatot kicentezni.
2017. dec. 12. 18:24
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Bateg, 150-ből képtelen vagy gazdálkodni úgy, hogy közös kassza is van?:DDD

Lesz jövője-jövőd, mert díszfatsz lesz belőled:DDD

2017. dec. 12. 18:41
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Jesszus... segíteni akar.
2017. dec. 12. 19:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy 5 éves kapcsolatom, ahol az ex az az igazi fukar kőgazdag volt. Eleinte elfogadtam olyannak (ruhástól, mindenestül), ahogy volt, de aztán ahogy kezdett a lila köd felszállni...

Soha nem fogom elfelejteni, hogy egyszer elmentünk egy nyári este szórakozni, én kicsíptem magamat, ő is hívott, hogy vett magának ruhát, lábbelit. Na de amikor megláttam... :o

Traktorszanda, meg az "L" - es testére vett egy "S" - es inget, mert "le volt akciózva." Én akkor azt hittem elsüllyedek. Mert hiába mondják, meg akármekkora is a szerelem, igenis fontos a megjelenés.

A te lyukas cipőd legalább annyira gáz, és igénytelen, mint amit írtam, és a "van e ennek jövője" kérdés megfogalmazódásában nem a párod a hibás, hanem te. A leírásod alapján ha nem változol az igényesség irányába, és még te fogsz sértődöttet játszani, hamar lapátra fogsz kerülni.

Szóval ne mentegesd magad a "fogadjon el így" "meg nem leszek focista ficsúr" dumával.

Mellesleg nettó 150-ből azért fel lehet öltözni normálisan. Menj be Bershkaba, h&m-be, egy basic poló 1700 Ft kb és máris nézel ki valahogy, meg lesz váltóruhád, ami azért egy munkahelyen is elengedhetetlen.

2017. dec. 12. 19:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem futja drágára, ott a h&m leárazva 1000ft egy polo, 3e egy nadrág. Vagy ha erre se, ott a turi, féláros napon 15ért annyi cuccot vettünk, hogy alig bírtuk el.
2017. dec. 12. 19:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért keresnek a nők jobban kereső pasit, bármennyi is a fizujuk, mert akkora balfaxok, hogy inkább egyesek inkább lyukas cipőben járnak, mint elfogadjanak valamit a barátnőtől.
2017. dec. 12. 19:38
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok. Még egy gondolat.

Nálatok szerintem az alapprobléma ott van, hogy legbelül téged zavar, hogy ő dupla annyit keres, mivel még azt is felhoztad, hogy pedig te többet dolgozol, mégis ő keres jobban.

Tegyél rendet magadban, mert így tényleg nem sok jövőtök van (már ha akarsz).

2017. dec. 12. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!