Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törölt a srác, aki tetszik nekem. Hogy közeledjek?
Egy átlagos külsejű lány vagyok. Nem vagyok se nem szép, se nem csúnya, de az arcom különleges(nem szép, különleges).
A lényeg, hogy nem szoktam neten ismerkedni, de megláttam egy srácot a facebookon, és gyerekes vagy nem, bejelöltem, mert NAGYON megtetszett(közös érdeklődési körök, olyan vicceket írt ki, amiket senkitől nem hallottam, stb.)
Még aznap visszaigazolt. Gondoltam, hogy majd pár nap múlva írok neki. Eltelt egy hét, mert dolgoztam, és mire írni akartam, aznap nézem hogy már nem az ismerősöm és barátnője lett(csak engem törölt le).
Rá 1 hétre szakítottak a lánnyal.
Most elég ciki lenne bejelölni megint...közös ismerősök meg nincsenek. Hogy tudnék közeledni felé? Nagyon megfogott.
Írjak egy üzenetet esetleg? Vagy az ilyet nem jó erőltetni? Ne nevessetek ki kérlek, tudom, hogy gyerekes, de mondom, ilyen még nem volt.
És mint kiderült, a mellettem lévő városban lakik(de még egyszer sem láttam).
Jelöld be, írj neki valamit. Ha buszozik akkor hazudd azt, hogy láttad egyik nap valami buszon és onnan volt ismerős mert csak úgy feldobta mint lehetőséget facebook-on.
Ha jól csinálod néhány numera erejéig te is jó leszel neki.
Érdekes. Ti lányok tegnap még olyan nagy mellénnyel jöttetek a "majd mi ismerkedünk" szöveggel egyik kérdésnél.
Ezek szerint mégsem olyan egyszerű ahogy el van képzelve.
Hogyan közeledjél?
Inkább az a kérdés: minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!