Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én túlzom el, a párom másra gondol önkielégítés
közben?
Figyelt kérdés
Par hónapja a párom elárulta, hogy más nőkre gondol önkielégítés közben (nem mindig, de megesik). Arra a nőre is, akiért előttem évekig odáig volt (de nem voltak együtt, igazából nem is beszéltek). Én persze kiakadtam, és óriási cirkusz lett belőle, mire odáig jutottunk, hogy bárki másra gondolhat, csak arra a nőre ne. Aztán most egy hete kiderült, hogy azóta is gondol rá, sőt gyakran látja, és bámulja is. Ez már egy barátja elejtett megjegyzéséből derült ki. Egyszerűen nem tudunk közös nevezőre jutni a témában. Ő azt mondja, már nem érez iránta semmit, ezért ez neki nem is nagy probléma. Míg én árulásnak érzem, hogy megbeszéltünk valamit, és mégsem úgy lett. Meg persze zavar, hiszen a múltjáról van szó, akit minden héten lát, hiába nem volt közöttük semmi. Ti mit tennétek? Igaza van a páromnak, és én túlzom el? Egyáltalán helyes az, hogy másra gondol?
Akkor meg miért nem szaktasz vele? Látom sok eszed van.
2017. dec. 10. 10:53
12/25 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk ere a választ, állandóan csak a nagy rózsaszín elefántra gondolunk!
2017. dec. 10. 11:01
13/25 anonim válasza:
Engem az zavarna, van párom és mégis önkielégíteni kell neki.
2017. dec. 10. 11:02
14/25 anonim válasza:
Na, megjött a fúria is, aki még a kanja jobb kezére is féltékeny.
2017. dec. 10. 11:12
15/25 anonim válasza:
Brmilyen fura is szamodra, ez termeszetes.
2017. dec. 10. 11:44
16/25 anonim válasza:
De gondolj csak bele, hogy miota egyutt vagytok, fantazialtal-e mas ferfirol. Nyilvan igen, ha azt mondod nem, hazudsz.
Tudjuk, hogy termeszetes, de megis faj. Jobb inkabb tabukent kezelni.
2017. dec. 10. 11:50
17/25 anonim válasza:
Édes Istenem... így kell a bizalmat egy huszárvágással tönkretenni. :|
Ez a szerencsétlen olyan titkokat osztott meg veled, amit csak a legszűkebb bizalmi körének szokott elmondani az ember. Te meg balhét csinálsz... ezután ne csodálkozz, ha hazugságokba fog keveredni ez a jóember, hiszen már lassan gondolkodnia sem szabad....
U.i.: én a helyedben nem gondolatolvasósdit játszanék, hanem jó mélyen magamba néznék, hogy mi a fészkes fenéért kell a pasimnak ilyen gyakran önkielégíteni!
2017. dec. 10. 11:58
18/25 Diavolino44 válasza:
Most azon gondolkozok, hogy az hogyan lehet, hogy a nok altal feltett ostoba kerdesek, vagy inkabb ostoba noi kerdesek miert sokasodtak meg az utobbi idoben?
Ez a kerdes hatarozott strigula a sorban.
2017. dec. 10. 12:13
19/25 anonim válasza:
Igen. Ezek ritka ingerek, de ettől még téged imád legjobban és rád izgul legjobban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!