Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak a kicsi, vékony lányok a gyengéi. Mit tehetnék?
Aki percekig csorgatja a nyálát egy másik nőre, az NEM szeret.
Miért alázod magad feleslegesen? Tedd ki, s keresd meg azt a pasast, aki mindenestől szeret.
Exem is folyamat megnézte a nagymellű, kikent cicákat, meg miért nem műttetem meg a mellem, stb.
Elég hamar kivágtam a francba.
A kedvesem imádja az alkatom, a kis mellem, pont azokat, amiktől az ex "irtózott" egy idő után.
Tudod, aki nem fogad el, azzal feleseges kezdeni.
Az en sztorim is hasonlo volt. Nem untatnek senkit vele, mert hosszu.. de nem lett jo vege :(
Ez mar alapjaban rossz, hiszen sajat magad orlod, es ugy erzed, nem vagy eleg jo neki. Ez teged is tonkre fog tenni.
"Gyerünk csajok!!!! Meglesz a 0%!!! Hajrá!
#5 voltam"
Ne vedd magadra. Az, hogy a zold kez nem like-gomb, hanem elvileg a hasznossagot fejezzuk ki vele, egy bizonyos absztrakcios kepesseget igenyel, ez sajnos nincs meg sok valaszoloban :)
"Fel nem foghatom, hogy ha már összejön valaki valakivel FELNŐTTKÉNT, és komolyan gondolja vele,az miért törődik ennyire a külsővel még utána is.
Engem pl nem hat meg a külső ilyen szempontól. "
Azert, mert nem ferfi vagy. Lehet engem is lepontozni, de ettol meg igaz marad, hogy a ferfiak sokkal inkabb a vizualis ingerekre gerjednek, es nagyon fontos nekik a lany kulseje. Egyebkent a lanyok is erzik ezt, hisz nem veletlenul csinositjak, vekonyitjak, magasitjak, barnitjak vagy feheritik magukat minden eszkozzel, es komplett iparagak epulnek az ekszerekre, ruhakra, cipokre, szepsegapolasi dolgokra, plasztikara, stb. Mikozben ez a ferfiaknal alig van jelen. A ferfi elsosorban kulso alapjan valaszt. Lehet tagadni meg relativizalni, de igy van. En pl. megorulok a vekony, torekeny, kis mellu lanyokert. Sok lany meg imadja a magas, borostas, kockahasu fiukat. De van olyan lany is, aki joval megengedobb kulso teren, viszont a fiu legyen intellektualis/szorakoztato/vezeto alkat/akarmi.
Egy szo, mint szaz: a lanyok kulso, a fiuk meg belso teren hajlandobbak kompromisszumokat kotni parvalasztasnal. Vannak kivetelek, de ez a fo szabaly. Lehet tagadni, de attol meg igy lesz es mindig is igy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!