Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt a párom kiakadása? Többi lent.
Pénteken csapatépítőn voltam, amit én szerveztem a főnököm kérésére. A barátom szombat reggel túlórázott, így neki otthon kellett maradni. Sose adtam okot a féltékenységre és megbeszéltük, hogy majd csak nagyon későn érek haza, de ne aggódjon, akkor se ha nem hallanám a telefont, de igyekszem figyelni.
Persze reggelig maradtunk és későn vettem csak észre, hogy keresett telefonon, hajnal 2 és 3 órakor is vagy 3x. Gondoltam még biztos alszik, így siettem haza, de amikor hazaértem kb rám se nézett, puszit se adott, csak gúnyosan odavetette, hogy jó későn értem haza és elment dolgozni... Még írtam neki hogy ne haragudjon, hogy nem vettem fel a telefont, de azért elég rosszul esett, hogy még egy puszira sem méltatott... Holott ő is sokszor volt már csapatépítőn és én megtanultam, hogy inkább nem is hívom/zavarom, mert amikor felvette anno olyan részeg volt, hogy beszélni sem tudott...
Utána írt, hogy csak aggódott és hogy túlreagálta, csak félt. Aztán látszatra rendben is volt minden. Hazajött, majd kérdezte, hogy milyen volt a buli. Mondtam, hogy "nagyon jó", de a szavamba vágott, hogy "gondolom milyen jó lehetett, ha reggel jöttél haza", megint ilyen gúnyos hangon. Utána mondtam, hogy izgultam az elején, hogy jól fogják-e magukat érezni az emberek, de megint rákezdett, hogy akkor mi a francnak szervezek bulit, nem vagyok én rendezvényszervező, stb. Mondtam, hogy a főnököm kért meg rá, én meg szeretnék jó benyomást tenni, mert azért nem vagyok még itt olyan régóta, szeretném bizonyítani, hogy megbízható vagyok. Erre azt mondta a barátom, hogy jaj ha be akarok vágódni, akkor sz*pjam le, meg hagyjam magam megfektetni... Hát rohadtul megsértettel ezzel! Ő bezzeg egy pizzát sem tud rendelni önállóan!
Azóta nagyon haragszom rá, oké, hogy nem vettem fel a telefont, bocsánatot is kértem, de szerintem ez már nagyon túlzás...
Persze reggelig maradtunk és későn vettem csak észre, hogy keresett telefonon, hajnal 2 és 3 órakor is vagy 3x. E
zek után én is elküldtelek volna a francba, mert ha azt mondod, 11-éjfél felé jössz, de még hajnalban sem vagy otthon ráadásul elérni sem tudlak, nem az az első, hogy minden rendben.
Belegondoltál te, mit érezhetett? Féltékenység (jó, ez gáz), meg félelem, hogy mivan ha az utcasarkon fekszel megerőszakolva, megölve...
Nem vagy gyerek, de akivel együtt élsz ILLIK tájékoztatni, hogy "bocs, még itt vagyok, jól érezzük magunkat, ne aggódj".
Nekem és a kedvesemnek is ALAP, ha tudjuk, hogy késünk, vagy olyan jó a sörözés, barátnőzés, hogy egykor még ott vagyunk (előfordult párszor), akkor dobunk egy sms-t, vagy írunk fészen, hogy élünk.
Egyik ismerősöm is a hullaházban kötött ki egy őszi éjszakán, mert egy c betűs jó ötletnek tartotta megkéselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!