Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondjátok, hogy ez nemcsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjátok, hogy ez nemcsak nálam veri ki a biztosítékot?

Figyelt kérdés

A sztori röviden:

Barátommal sokszor szoktunk chatelni ha nem tudunk találkozni. Pár héttel ezelőtt kerestem valamit Mo. térképen a googlemaps-on (Neki néztem vmit!) miközben írogattunk. Szóba jött egy város. Írtam, hogy egy közeli ismerősöm oda költözött, milyen jó hely, stb…

Erre ő: ONNAN IS VOLTAM EGY NŐVEL.

Gondolom, eltudjátok képzelni milyen düh, harag, csalódottság, szomorúság lett úrrá rajtam….

Nagyon összevesztem vele aznap, elmondtam a véleményemet, hogy hogy lehet ilyen érzéketlen bunkó, hogy ilyet mond nekem, a barátnőjének, akit elvileg szeret. Kimondhatatlanul rosszul esett ez, és annak ellenére, hogy már nem most történt mégis rossz, mert nem lett megbeszélve.

Azt mondta, ezt csak viccnek szánta, nem értem a viccet, túlreagálom, stb…

Már a kapcsolatunk elején is tett néhány hasonló megjegyzést, és már akkor is összekaptam vele ezzel kapcs. de ez volt a csúcs, mert annak ellenére, h anno mondtam neki, nekem ilyeneket ne mondjon, mert nem érdekel és rossz hallani, ilyet irt nekem.

Te hogy reagálnál le ilyen helyzetet?

Köszi

2017. dec. 9. 00:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
9%
Lehet te voltál az régen csak jól be voltál batva és nem emlékszel ő reá s most szégyenkezel:DDD
2017. dec. 9. 10:34
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Remélem, a következő hisztidnél kivág a csába.

Nevetséges vagy, a kedvesem is megjegyez néha ezt-azt. Itt jártam az exemmel, stb., ÉS? Ő a múltja, én a jelene, engem csókol, szeret, ölel át álmosan reggel...

2017. dec. 9. 17:20
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
HisztiKriszti vagy, jutalmad nem lenne más, mint egy acélos kikormolás. :)
2017. dec. 9. 17:56
 24/25 anonim ***** válasza:
59%

Az első barátom is ilyen volt… Gyakran hallgattam azon kijelentéseit, hogy „ő is megvolt”… én meg szoktam rá mondani: „akkor még eggyel több, akit nem tudtál kielégíteni”. :D :D

Ha meg mesélt egy sztorit, hogy „van egy jó barátomon, úgy hívják, hogy xy”… én meg egyből rávágtam, hogy „vele is voltam már”…. Nyilván nem is ismertem az illetőt, ezt ő is tudta, de az arckifejezéséért megérte. Bár azt a beteg dolgot, amit én humornak nevezek, ő sosem értette, meg rajtam kívül nem is sokan, de én jól elszórakozok. :D :D

Jah…. és én ejtettem.

2017. dec. 10. 01:52
 25/25 anonim ***** válasza:
honnan tudod hogy te nem-e egy szexpartner vagy?
2017. dec. 28. 14:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!