Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok, hogy ez nemcsak nálam veri ki a biztosítékot?
A sztori röviden:
Barátommal sokszor szoktunk chatelni ha nem tudunk találkozni. Pár héttel ezelőtt kerestem valamit Mo. térképen a googlemaps-on (Neki néztem vmit!) miközben írogattunk. Szóba jött egy város. Írtam, hogy egy közeli ismerősöm oda költözött, milyen jó hely, stb…
Erre ő: ONNAN IS VOLTAM EGY NŐVEL.
Gondolom, eltudjátok képzelni milyen düh, harag, csalódottság, szomorúság lett úrrá rajtam….
Nagyon összevesztem vele aznap, elmondtam a véleményemet, hogy hogy lehet ilyen érzéketlen bunkó, hogy ilyet mond nekem, a barátnőjének, akit elvileg szeret. Kimondhatatlanul rosszul esett ez, és annak ellenére, hogy már nem most történt mégis rossz, mert nem lett megbeszélve.
Azt mondta, ezt csak viccnek szánta, nem értem a viccet, túlreagálom, stb…
Már a kapcsolatunk elején is tett néhány hasonló megjegyzést, és már akkor is összekaptam vele ezzel kapcs. de ez volt a csúcs, mert annak ellenére, h anno mondtam neki, nekem ilyeneket ne mondjon, mert nem érdekel és rossz hallani, ilyet irt nekem.
Te hogy reagálnál le ilyen helyzetet?
Köszi
Így van! Nem maga a tény, hogy volt több szexpratnere már 28 évesen, mert az teljesen rendben van, hanem, hogy ilyen stílusban bedobja.
Köszi a megértésedet. :)
Meglepődtem a válaszokon. Én abszolút megértelek, talán összeveszni túlzás volt. De ez nekem is rosszul esne, főleg azután hogy megkérted hogy ne tegye. A beszólás stílusa meg hát tahó.....
24F
Béketűrő barátod van - jól becsüld meg!
Én már otthagytalak volna, mert iszonyodom a féltékenykedéstől, és az értelmetlen hisztitől!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!