Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudnátok ajánlani erre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnátok ajánlani erre az esetre? Infók lent.

Figyelt kérdés
Barátnőmmel már lassan 2 éve leszünk együtt, és én már elég régóta szeretném, hogy szájjal, azaz orálisan elégítsen ki. Ezt csak mihaszna csomagoló fóliával, illetve óvszerrel teszi, ami sokszor kellemetlen, meg számomra is egy bizonytalan érzést ad, és nem esik jól...oké, adtam neki időt, ezt nem lehet mondani, mert másfél éve várok arra, hogy normálisan megcsinálja. Sokszor át is vágott már a buta ígéreteivel, de soha nem lett ebből semmi. Természetesen én mindig nagyon szeretek neki mindent megtenni amit csak kér, és én rendszeresen elégítem őt orálisan, mert szereti. Az a baj, hogy akármennyire próbálom magam hozzászoktatni ahhoz, hogy én szeretem őt, és elfogadom, hogy neki nem megy az orál, annyira nem megy ez az egész...számomra az orál nagyon fontos. A legfőbb baj az, hogy már elég régóta más lányra vágyok, más lányokra, akiktől szeretet várok, mert a mostani barátnőmtől (akibe szerelmes vagyok, akármit teszek is) nem érzem, hogy elég törődést, szeretetet kapok. Tudtok valami tanácsot erre az egészre? Igen, sokat beszéltünk már erről, de igazából "sz@rik" bele, jön az egyáltalán nem őszinte sajnálom szavaival.

2017. dec. 8. 23:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, viszont aki azt hiszi, hogy erőltetem, az téved, mert mi ketten nagyon jól megtudunk mindent beszélni, és én nem nevezném ezt erőltetésnek, és igazából eltudom fogadni (talán), hogy ő ilyen, csak kicsit nehéz, mert nekem ez iszonyú fontos. Jó tanács a másik lány keresése, de én szeretem őt, és emiatt nem hagyom el. Rossz emléke nincs ezekkel kapcsolatban szerencsére.
2017. dec. 10. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!