Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vőlegényem van és egy másik fiún jár folyton az eszem. Volt valaki ilyen helyzetben?
Probalom röviden leírni a problémát de nem akarom, hogy félre értsetek ezért lehet picit hosszu lesz és telorol irok bocsi a hibákért.
A volegenyemmel 2018 nyarára tűztük ki az esküvőt mar elkezdtük a szervezést 2 éve vagyunk együtt. Eddig nagyon biztos voltam a dolgomban szerettem, ő egy nagyon nagy lelkű fiú, jóképű mindig kedves hozzam és türelmes de egy ideje vannak problémáink sokat veszekedtunk az elmúlt időben nem igazán nagy dolgokon csak aprosagokon ami egyszer addig vezetet hogy majdnem szakítottunk. A vőlegényem szülei nem szeretnek engem nem fogadtak be a családba ez engem nagyon zavar egy nagyon nehéz hátterű csalad anyagi és más szempontból is a vőlegényem ki tört ebből jo állása van, viszont az en családom nagyon szereti a vőlegényem és mi reg jol szitualtak vagyunk ha lehet ezt mondani. A másik dolog ami eléggé zavar hogy néha a vőlegényem hogy is mondjam hogy ne legyen bántó mert nagyon szeretem szoval olyan butácska mármint okos ő csak nem túl olvasott vagy vilag látott vagy bármi nem tud nekem érdekes
Új dolgokat mondani.
És itt ez a másik fiú.. nem akarok mást szeretni a vőlegényemen kivul nem is ertem miert gondolkodom ennyit ezen a fiún. Egy gimnáziumi barátom nagyon okos, értelmes elképesztően inspirál nem vagyunk annyira jóba kedveljük egymást de nem tudom ő érez e irántam valamit nem is azert lépnék ki a mostani kapcsolatokból hogy vele legyek mert nem tudom egyatalan lehet van is valakije. Hanem mert nem érzem korrektnek hoy egy másik fiúról igy gondolkodom miközben mennyaszony vagyok. Tegnap kelett neki írnom egy sms-t más ügyben és egyszerűen ugy dobogott a szivem majdnem bele háltam alig kaptam levegőt amikor elküldtem ugy izgultam a volegenyemmel nagyon reg nem éreztem igy magam. Ennek a fiúnak a családjával nagyon jóban vagyok és olyan jo lenne hozzájuk tartozni ők olyan vidámak és nem olyan lehangolóak mint a vőlegényem családja.
Egyszerűen nem tudom mit tegyek lehet ebből nem érthető mi a probléma de azt hiszem szeretem a vőlegényem megis ezen a másik srácon jár az eszem állandóan azt érzem hiányzik néha még sirok is emiatt.
Ha tudtok adjatok tanácsot mással is előfordult e ilyen? Tul kombinálom?
Ezek a legjobb kerdesek, amikor leirjak, hogy egyaltalan nem szerelmesek, de aztan a vegere odaszurjak, hogy "de en amugy annnnyira szeretem a paromat".
Kar, hogy ez ket szon kivul sehol nem nyilvanul meg. Minek altatod magadat?
Azt csinálsz amit akarsz, úgy rontod el az életed ahogy akarod.
A leírtak alapján én a helyedben felbontanám ezt az eljegyzést, ennek semmi értelme.
Először is csak 2 éve vagytok és már nem teljes az összhang, veszekedtek sokszor, nem fogad el a családja, te kicsit butácskának tartod stb..
Emellé még jön az, hogy jobban érdekel egy másik srác, mint ő.
Most komolyan, ezek után mi a fészkes fenének megházasodni?
Nyilván fel lehet majd bontatani, de megéri?
Én csakis olyannal házasodnék össze, akivel tényleg őszintén el tudom képzelni, hogy életem végig vele legyek.
Akivel csak olyan kis langyos a kapcsolat, elvagyunk meg ilyenek, de messze nem az igazi, azzal miért házasodnál össze?
Miért?
Ha 5 év múlva gondolsz, akkor azt akarod, hogy a vőlegényed legyen addigra a férjed, esetleg a babakocsit is tologasd és a férjed várd haza minden nap?
Erre vágysz?
De akár nézhetjük, hogy 10 év múlva vagy 20 év múlva hogy képzeled el a jövőd.
Benne van ebben a vőlegényed? Tényleg vele akarnád leélni az életed, annyira komolyan terveznél vele?
Nekem ez a közelében sincs annak, amiket leírtál, hogy össze kéne házasodni.
A fenéket.
Ha nem is akarsz vele szakítani, de legalább az esküvő szervezést állítsátok le.
Hagyjatok időt még ennek, nem is vagytok régóta együtt,nem túl biztos a dolog.
Én nem akarnék esküvő után rövid időn belül elválni és félrekacsintgatni közben. Te valószínűleg így fogsz tenni..
Ne a másik srác miatt hagyd el, hanem magatok miatt. Ez nagyon nem jó jel, hogy másnak ha írsz kb kiugrik a szíved, a vőlegényed meg tök semleges.
Én sokkal régebb óta vagyok együtt a párommal és alig várom, hogy írjon és én válaszoljak neki. Persze főleg személyesen kommunikálunk, de amikor pl munka közben látom, hogy pötyög vagy hogy írt valamit, alig várom, hogy megnézzem . Minden gondolatom körülötte forog, vele tervezek egy életen át.
Nem tartom butának, vagy tájékozatlannak, pedig nálunk is én vagyok az olvasottabb. Szerintem ez sem túl jó jel, hogy téged ez zavar.
Semmi baj azzal, ha olvasott párt szeretnél.De akkor nem jó emberrel vagy együtt.
Nekem volt ehhez hasonló esetem, csak annyi módosítással, hogy én szerelmes tüneteket produkáltam, és egy olyan kapcsolatban voltam, ahol épp harmóniában volt minden.
Sokszor probléma kell sem kell egy kapcsolatba, hogy beüssön a crack. De én tudatosan álltam a kérdéskörhöz, és túltettem magam a dolgon.
Szerintem a kapcsolatoddal az a legnagyobb baj, hogy idealizálod. Nem mered bevallani a zavaró tényezőket. Megvan egy dogma amit követsz, hogy ő párod, szent és sérthetetlen és nem szabad rosszra, vagy negatívra gondolni vele kapcsolatban.
De a legjobb az, ha a szembe nézel a téged zavaró problémákkal, és főleg, ha a pároddal is meg tudod beszélni őket.
Én pl. elmondtam a páromnak, hogy érzek egy másik fiú iránt. És nem mondom, hogy jól esett neki, de megbeszéltük, hogy nekem ő fontosabb. És együtt túltettük magunkat a dolgon.
Szerintem nézz szembe a dolgokkal, kotord le a cukormázat az elképzeléseidről, végre lásd a dolgokat annak ami. Azért rajongsz egy másik fiúért, mert nála az az űr nincs meg (látszólag), ami jelenlegi helyzetben van.
Koszonom a valaszaitokat mindegyikben volt megfontolandó gondolat.
Az inteligenciamat nem fogom bizonygatni nyilvan nem egy par kapcsolati témában, telefonról irt, kétségbeesett levélen keresztül fog ez lejönni a közvetlen környezetem kortárs írókkal van tele nem vagyok naiv nem a két szép szememért állnak velem szoba.
Egyetértek veletek, hogy ez igy nagyon nincs rendben. Nem akarunk felnőttet játszani de már jó ideje fenötként élünk nem fogom magunkat vissza erőltetni a gyerek létbe mindkettőnknek van egy munkahelye melette egyetemre járunk es van egy közös válalkozásunk ami eleg jol megy a befektetőinknek hála akik látják hogy 21évesen elég felnőttek vagyunk ehhez nem biztos hogy jo hogy ilyen hamar felnőttünk de mar igy történt eleg speciális helyzetben vagyunk.
Elválni nem fogunk nálunk a gazdaság szent ami ha jo ha nem ez van. Gyerekek "kipotyogtatása" nem fenyeget, szornyu de nem lehet gyerekem ha meg is oldjuk ezt a problémát az nem par év múlva lesz.
És ahogy egyik válaszoló írta én is írtam nem emiatt a másik fiu miatt hagynám ott a párom hanem mert ez igy nincs rendjén hogy nem rá gondolok.
Nem hinnem hogy idealizálom a kapcsolatom tudom mennyi hiba van benne és bennünk megis amikor 4 napig külön voltunk a párommal alig bírtam elviselni vegul en kerestem ot.
Csak nagy szakadékot érzek kettőnk között mindent en intézek el neki nem tudom ezen hogy lehet tul lépni.
en mar egyszer számítottam a párommal ezért ezt el is mondtam neki nagyon szomorú volt de azt mondta ennek ellenére velem akarja az életet és neki mas nem kell azt mondta inkabb megöli magát így egyutt maradtunk
Nem nézem le a családját ők nem nyitnak felém eddig 2x talalkoztunk összesen egy kérdést tettek fel amire amikor válaszolni kezdtem közbe szóltak es nem hagytak, hogy végig mondjam eleg ellenségesek nem kizárt hogy en csinálok valamit rosszul de nagyon próbálkozom
azt mondta inkabb megöli magát így egyutt maradtunk - tudod, én ennél a mondatnál dobtam volna ki.
Engem ne merészeljen zsarolni, mert Ő szeretethiányos kapcsolatfüggő.
Az ugye megvan, hogy gyakorlatilag BRMIKOR elsütheti a "ha elhagysz, felakasztom magam"-mondatot, mert erre vele maradsz?!
Tipikus zsarnok és manipulatív férfi, kell ez neked?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!