Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket nem zavar, ha láttok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavar, ha láttok egy párt nyilvános helyen pl. buszon, akik már annyira egymásba vannak bolondulva, hogy kis híján ott helyben kúrnak?

Figyelt kérdés
Ezt nevezik közszeméremsértésnek. Nem értem, hogy miért nem lehet normális keretek között tartani a szerelmüket nyilvános helyen... Senkire nem tartozik, meg senkit nem is érdekel a nemi életük! Főleg, ha még rondák is.
2010. jún. 2. 00:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
engem sem zavar, ha távolabb látom őket, csináljanak, amit akarnak. mondjuk szerintem is megvan mindennek a helye. és ahogy azt már előttem írták, én is falra tudok mászni attól, ha egész úton a fülembe cuppognak. na az a gyengém, attól irtó ideges szoktam lenni.
2010. jún. 2. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem zavar. Szerintem ezt nem a többi ember előtt kellene elintézni. Ha kívánják egymást, akkor menjenek szobára. Ha meg nincs lehetőségük rá, akkor fogják magukat. Nem állatok vagyunk basszus, tudjunk már uralkodni az ösztöneinken...

Nem tudom az ilyenek mit szólnának hozzá, ha sétálnának a 8-10 éves gyerekükkel, és azt látnák, hogy a párok egymás fehérneműjében turkálnak/orálisan kényeztetik egymást/dugnak.

2010. jún. 2. 10:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Én jövök zavarba, ha elkezdik mellettem.
2010. jún. 2. 11:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Engem nem igazán érdekel, hogy idegen emberek, mit csinálnak, akkor aggódnék, ha a gyerekem viselkedne így. (Aki normális nevelés mellett akkor sem válna ilyenné, ha naponta 100 közszeméremsértő párt látna). Szerintem velünk, magyarokkal ez alapvető probléma, hogy túl sokat foglalkozunk azzal, hogy mit csinál/gondol a másik. Olyanokkal, akiknek nem is számít a véleménye.
2010. jún. 2. 11:26
 15/16 anonim ***** válasza:
37%
Engem is csak addig zavart, amíg én nem lettem szerelmes, és nem jöttem rá, hogy nem érdekel, ki mit gondol, én meg akarom ölelni/csókolni a barátomat, és kész :)
2010. jún. 2. 12:10
 16/16 anonim ***** válasza:
nem,nem zavar
2013. jan. 8. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!