Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyiket tolerálnátok jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket tolerálnátok jobban ismerkedési szakaszban a nőnek? Ha elmondaná, hogy sűrűn váltogatta a partnereit, vagy azt, hogy szexelt egyszerre két/több pasival is?

Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 08:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha tolerálja, hogy szűz vagyok, akkor nem érdekel a múltja, de fogadja el, hogy nekem szükségem van másra is mellette.
2017. dec. 5. 09:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Mivel még nem voltam két/több lánnyal együtt és az sem adatott igazán meg, hogy sűrűn váltogathassam a partnereim csak nagyon ritkán egy rövidebb időszakban így mindkettő zavarna, bocs.

Majd, ha ilyen téren azonos szinten leszünk akkor nem fog zavarni, de addig sajnos igen, hogy ő kefélt orrba-szájba én meg nem, ez van.

Komoly kapcsolatra ezek miatt pedig abszolút kizárnám mint opciót.

2017. dec. 5. 09:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem igazán érdekel a múltja, de azért ezek jelek a jövőre nézve.

Egy csajjal kavartam mostanába, nagyon sűrűn használta a "szeretlek" szót, bemutatott az anyjának, majd egyre többet csesztetett, hogy miért nem adom elő a vêgzet alfahímjét presztízsautóval, presztízsruhákkal, újépítésű panellyukkal, és egyre elviselhetetlenebb lett, és ott is hagyott, miközben én nem viselkedtem máshogy mint az elején, és azt mondta hogy elege van már apasikból, szünetet tart (tuti nem fog)... ebben az évben én voltam a 2. pasija, és ahogy beszélt milyen menő exei vannak, kiderült, hogy ez az évi 2 pasi nála az átlag... mert azok a húde menő arcok SEM elegek :)

2017. dec. 5. 10:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha már kezdettől felvállalná ezeket, akkor nem annyira zavarna. Ha először előadná, hogy ő milyen erényes, szende nőszemély, és utána derülnének ki ezek, akkor egyiket sem tolerálnám.
2017. dec. 5. 11:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha ezt elmondaná egy kicsit zavarna, de nem befolyásolna. Attól hogy a szex számára más volt edfig azt megértem. Amugy a nők és a férfiak szinte 100% eljátszik a gondolattal, csak nem teszi meg mert tart az előítéletektől, vagy nincs rá lehetősége.Mitől jobb az , ha valaki azon agyal és fantáziáll hosszú éveken keresztül ,hogy milyen lenne , mint az aki kipróbálta és el tudja dönteni vágyik e rá még vagy nem. Sokan kipróbálják a drogot is es megsem válnak fogyaztóvá.
2017. dec. 5. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!