Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket tolerálnátok jobban ismerkedési szakaszban a nőnek? Ha elmondaná, hogy sűrűn váltogatta a partnereit, vagy azt, hogy szexelt egyszerre két/több pasival is?
Mivel még nem voltam két/több lánnyal együtt és az sem adatott igazán meg, hogy sűrűn váltogathassam a partnereim csak nagyon ritkán egy rövidebb időszakban így mindkettő zavarna, bocs.
Majd, ha ilyen téren azonos szinten leszünk akkor nem fog zavarni, de addig sajnos igen, hogy ő kefélt orrba-szájba én meg nem, ez van.
Komoly kapcsolatra ezek miatt pedig abszolút kizárnám mint opciót.
Nem igazán érdekel a múltja, de azért ezek jelek a jövőre nézve.
Egy csajjal kavartam mostanába, nagyon sűrűn használta a "szeretlek" szót, bemutatott az anyjának, majd egyre többet csesztetett, hogy miért nem adom elő a vêgzet alfahímjét presztízsautóval, presztízsruhákkal, újépítésű panellyukkal, és egyre elviselhetetlenebb lett, és ott is hagyott, miközben én nem viselkedtem máshogy mint az elején, és azt mondta hogy elege van már apasikból, szünetet tart (tuti nem fog)... ebben az évben én voltam a 2. pasija, és ahogy beszélt milyen menő exei vannak, kiderült, hogy ez az évi 2 pasi nála az átlag... mert azok a húde menő arcok SEM elegek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!