Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha parom minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha parom minden nap olyat keres, hogy problemat lehessen csinalni belole?

Figyelt kérdés
Mar majdnem mindennapossa valik, es nekem ez nem jo, mert a gyerek is latja h mi van

2017. dec. 3. 17:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Túl jó vagy hozzá képest, ennyi az egész.

Versengő típus lehet. Azok bírják rosszul, ha nekik nem megy úgy a szekér, mint a párjuknak.

Valószínűleg odabent a munkahelyén kevés pozitív/sikerélmény éri.

2017. dec. 3. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:
A gyerek előtt minden rendben volt veletek? Akkor nem viselkedett így? Nem voltak ilyen dolgai? Ez mióta tart?
2017. dec. 3. 22:55
 13/13 A kérdező kommentje:
A 9 es valaszolo kerdez a parkapcsolatrol. Ha jo par nap utan, neha 3 vagy neha egy het utan kibekulu k, egyutt alszunk, minden ok. Masnap esetleg harmadik nap meg minden ok, de azutan ujra kezdi. Most negy nap utan a nagy semmiert, csak egyszeruen en masziroztam a hatat, es miutan lassan felebredt, aztan megszunt a jo. Ezt sem ertem miert volt. Utolso valaszolo kerdezte, miota ilyen. Pontosan s baba megszuletese ota tart ez a folytonos kotekedes. Azelott minden nap a csillagos eget is lehozta volna h boldog legyek, ugyanugy mint en neki. Nekem igyanolyan fontos es szeretem mint amikor megismertem, o is allandoan azt hajtogatja o sem mas. Dehogynem, de hogyan magyarazhatnam el neki hogy megertse, o csinalja sajat maganak naprol napra a problemat. Es o azt mondja en vagyok a rossz, nem tisztelem ot. Anyagilak miatt es munkaja miatt nincs idegeskedni valoja. Hogyan magyarazhatnam el h hagyja abba ezt a jatekot ami nekem sem neki sem jo. Esterol estere ezen gondolkozom.
2017. dec. 4. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!