Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy elvárás az egy Nőtöl hogy hűséges legyen? Hogy őszinte legyen?
Igen. Sajnos ha jó a csajod akkor egy p*csa, és ha jön egy jobb arc akkor azzal rögtön lelép. De ha te vagy a király akkor minden jó! Erre gyúrjál!
19 F
Naja, a nők sztem is mesterien kamuznak. :D
De aki hűséges, az olyan, ki meg nem, az nem.
De ez a pasiknál is így van ám.
18L
Nekem már rég nincsenek elvárásaim az emberekkel szemben... Rájöttem, hogy ilyet nem kérhetek tőlük. Mert nem képesek rá.
Csak azt nem értem, hogyha nekem és pár kivételes sorstársamnak megy, akkor annak a másik 6 milliárdnak miért nem? Ha kérdezhetnék egyet a jóistentől biztos az lenne, hogy miért teremtett minket ilyen ócskának?
Uccsónak!
Nem a Jóisten teremtette az embert ilyen ócskának, hanem mi magunk az emberek tettük a világot romlottá...
nem nagy elvaras, ha szeret ugyse csal meg..ha megis hat akkor megsem szeretett annyira amennyire kellett volna.
a pasikat meg a farkuk iranyitja szoval ennyit errol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!