Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értsek szót a párommal?
olyan nála a felállás mint a kutyatartás.
ha a kutyám becsinál,akkor elverem a se-ggét.
de ha rajtam kívül bárki más csak csúnyán merne nézni rá,azt kicsinálom.
a palid is így lehet a nagymuterral.
úgy érzi hogy csak neki van joga elítélni és az ő dolga ítélkezni nem a tied.
Eleve nem kellett volna helyette tárgyakat elvégezni (ilyet még sose hallottam) meg össze-vissza intézkedni. Ha akkor nem vette észre magát, és most sem, akkor valószínűleg nem is fogja. Meg nyilván tök kényelmes ez így neki, hogy mindent megcsinálsz helyette.
Oké, hogy sokat tettél bele, de miért nem szakítasz? Értem, hogy sokat beleöltél időben meg lehet pénzben is, de ennek valószínűleg soha nem lesz vége. Láthatóan kétszerannyi energiát kell beletenni így a mindennapjaidba, mintha nem lenne senkid. Mi vesztenivalód lenne? Úgy tűnik, te nagyon jól elvagy egyedül is, inkább neki kéne félnie, hogy mi lesz vele nélküled, ha ilyen élhetetlen figura.
Már túl sokat áldoztam a kapcsolatba, hogy most szakítsak... - akkor egyed amit foztel vazzeg
Allj a sarkadra es dobd ki a pitchaba ha nem embereli meg magat. Gondoljal mar bele kerdezo, egy ilyen pali mellett akarod leelni az eleted, hogy minden evben menetrendszeruen lesznek majd a vitak, hogy semmibe vesz, hogy kihasznal? Kell ez neked? Ja, hogy sokat aldoztal bele? Na es? Ki nem?
Nem az a lenyeg hogy eddig mit aldoztal ra, hanem ezek utan meg mit fogsz!?!?
Ha igy megeri, akkor csend legyen es turj es szenvedj tovabb.
Ha nem eri meg, akkor dobd ki, par honapig jon a fekete leves, aztan talpraallsz, uj erovel uj eletet kezdhetsz egy uj, normalis pasival!
"Már túl sokat áldoztam a kapcsolatba, hogy most szakítsak..."
7 év MÚLT nem is olyan nagy idő... ha az ELKÖVETKEZENDŐ 30-40-50 évvel veti össze az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!