Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Felejtsem el vagy beszéljek vele?
Figyelt kérdés
Én egy 22 éves fiú vagyok és nemrég megtetszett egy lány, nagyon bírom, azt mondta, hogy ő is engem, én járnék is vele, csak az a gond, hogy nem bírom, amikor iszik hétvégente. Leéget a haverjaim előtt, mert mindenkihez odamegy, hülyeségeket beszél, engem is piszkál...mondom neki, hogy ne csinálja, mert ez nekem nagyon gáz főként társaságban, mikor ezzel heccelnek, mert tudják, hogy bejön nekem. Másnap persze megbánja és bocsánatot kér és józanon a világ legimádnivalóbb nője. De aztán újra eljön a hétvége és megint hülye velem. Nem tudom mit tegyek, felejtsem el vagy reménykedjek benne, hogy benő a feje lágya?2010. jún. 1. 19:30
1/4 anonim válasza:
Beszélj meg vele, hogy ne igyon, mert ez nem jó neked, és neki ( a szervezetének ) sem.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen nem csak engem, hanem magát is égeti...és annyira rossz ezt látni, egy aranyos, dögös, értelmes nő ezt az egy dolgot leszámítva...mert ez nagyon eszetlenség szerintem.
2010. jún. 1. 19:40
3/4 anonim válasza:
Ha igazán szeret, és hozzád akar tartozni, akkor fog változni, ha nem akkor nem.
4/4 anonim válasza:
én megkérdezném a helyedben, miért csinálod ezt? biztosan van annak oka, hogy mindig annyit iszik, leszámítva azt hogy buli vagy ilyesmi..., lehet hogy ezzel akarja magát valamn túl tenni. én rákérdeznék, miért is jó ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!