Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Most komolyan baj, hogyha a nő nem követi a divatot?
Nagyon sokat megszoktak szólni azért,hogy öltözködöm nem szeretem a korosztályom öltözködési stílusát követni.Nem hordok szakadt nadrágokat falatnyi kis nadrágokat mini szoknyát és egyéb ruhadarabokat mint ahogy a mostani lányok többsége.Nincsen kint semmim nem szeretem mutogatni magamat.Sokkal inkább szeretek ilyen ruhákba járni.
Mert én ilyen ruhákban érzem jól magamat és nem a mutogatós tegyünk ki mindent ruhába és ezért megszólnak szerintetek gáz az ilyen szett és tényleg meg kell szólni mert nem olyan mint a más lányoké?
csak a pasik, akikért te csorgatod a nyálad, a k...sabb öltözködést preferálják.
Érdekes a pasi akiért csorgatom a nyálamat pont,hogy nem a k...sabb öltözködésért van oda.
De pont ezek vannak a képeken, könyörgöm :D. Mindkét képen csőgatyában van a csaj, amit példának írtál. A 2. képen edzőcipő. A márkát csak példának írtam, kb. az első képen levő Minniegeres izé minden 2. épp trendcsy plázás boltban van időszakonként (de ha a Pepcóból veszed olcsóbban, akkor sem vagy különlegesebb).
Ha meg nem ilyen ruhák vannak rajtad, akkor ne ilyen linkelj már példának, okoska.
"edzőcsuka, csőgatya, cukimuki bershkás felső jellegű szerkó). ilyen cuccaim nincsenek is.de tök mindegy."
Hát pedig pont ez van a fotón :D
(Most a márka lényegtelen.)
Nem a divatnemkövetéssel van a baj - elvégre egy embernek legyen saját stílusa, SzVSz.
A problémám mindössze annyi, hogy ez a mikiegeres féligpizsama nekem biza gyerekes.
Fúha, akkor én k...a lennék mert felmertem venni ma fekete miniszoknyát fekete melegebb harisnyával, betűrve egy virágosmintás, NEM KIVÁGOTT inggel?! Ja, gondolom a hosszúszárú csizma egy plusz rossz pont :/
Kislány, te mindennek a végletét látod. Nem gondolod, h van arany középút?! Tudod, ami csinos, az nem feltétlenül ribizlis... Egy igazi, kisugárzásából is áradó nőies nő egy zsák ruhában is tud olyan szexi lenni, h te akkor is leribizlizned... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!