Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet úgy szakítani, hogy megmaradjon a barátság?
32/n
Sehogyanse. Fájni fog de ha nem vonzódsz hozzá és úgy fekszel le újra vele az mégjobban kikészít.
2017. nov. 29. 14:48
Ok, nekem ez a férfi-nő barátság olyan, mint az ufok. Sokan mondják, hogy láttak már, de amíg én magam nem láttam, nem hiszem el. Amit én tapasztaltam meg látok magam körül, ott előbb-utóbb mindig kiderült, hogy az egyik fél részéről több van, mint barátság. Olyat láttam/ látok, hogy vegyes a baráti társaság. De a "legyünk csak barátok" az esetek 99%-ában nem működik.
2017. nov. 29. 14:55
13/22 A kérdező kommentje:
11. Ki mondta, hogy lefeküdtem vele?
Én úgy hiszem, továbbra is az életed részesét alkothatná. Egy bizonyos idő eltelte után úgy is nyilvánvalóvá válna számára, hogy mennyire tudja kezelni a barátságot. Meglehet, hogy könnyebben túlteszi majd magát az érzéseken. Viszont ha mély érzésekkel kötődik Hozzád, az elvesztésed (barátilag is) nagyon fájó lehet számára, és a későbbi életét nagyban befolyásolhatja, akár negatív irányba. Úgy vélem hagynod kell, hogy saját naga formálja át az Irántad érzett érzéseit.
2017. nov. 29. 15:05
2017. nov. 29. 15:07
Lehet hogy meg reménykedik?
Vagy éppen azt hiszi , vagyis tudja mert minden meg tudtok beszélni, szó....nincs pasid és barátság extrákkal lehettek együtt?
2017. nov. 29. 15:34
17/22 A kérdező kommentje:
Én egy picit régimódi vagyok és az extrák az érzelmeimmel járnak együtt. Itt nem azt érzem ami az extrákhoz kéne csak barátságot.
Sehogy. Ha ö akar valamit akkor ennyi volt. Hagyd békén.
2017. nov. 29. 16:09
Csak ha mindkét fél eléggé intelligens hozzá, hogy veszekedés nélkül átbeszéljék a lezáráskor a dolgokat.
2017. nov. 29. 16:31
Ahogy előttem írták, a pasi még reménykedik, kérdező. Tudod, mindenki a saját szemszögéből vizsgálja a világot. Ő tudja magról, hogy egy szerethető pasi, ennek tükrében bízik abban, hogy egyszer jobb belátásra térsz.
Van egy másik verzió is, miszerint sohasem tudott igazán csajozni, ismerkedni. Most viszont van valaki (te!) aki közel engedte magához, és ezért reménykedik abban, hogy egyszer jobb belátásra térsz.
Akármelyik verzió is áll fenn, érthetően a tudtára kell adnod, hogy nincs helye reménykedésnek. Ezt nem lehet fájdalommentesen megtenni. Sebet fogsz okozni, de ez az élet rendje. Neki is így lesz jobb, mert ha okos, tanul ebből a kudarcból, és rájön, mit csinált rosszul.
2017. nov. 29. 16:31
Kapcsolódó kérdések: