Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet úgy szakítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet úgy szakítani, hogy megmaradjon a barátság? 32/n

Figyelt kérdés
Pár hónapja találkozgatok valakivel. Sajnos hamar kiderült számomra, hogy nem vonzódom hozzá mint férfihoz, viszont mint embert hihetetlen módon megszerettem. Szeretek vele lenni, beszélgetni, programokra menni stb. Elmondtam ezt így neki többször is, de valamiért nem adja fel és ha találkozunk úgy viselkedik mintha együtt lennénk. Mindenképp meg kell vele szakítanom minden kapcsolatot vagy van valami megoldás?

2017. nov. 29. 13:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak akkor működik, ha mindketten elfogadjátok, hogy nem lesz kapcsolat. És valóban elfogadjátok, nem csak úgy tesztek. Ehhez gyakran jelentős külön töltött idő kell, vagy akár egy másik kapcsolat.
2017. nov. 29. 13:26
 2/22 anonim ***** válasza:
89%

Vagy nehéz a felfogása vagy te nem vagy elég egyértelmű.

31/f

2017. nov. 29. 13:28
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt olyan komoly kapcsolat, szerintem igen.
2017. nov. 29. 13:32
 4/22 A kérdező kommentje:
Azt mondja elfogadja csak nem úgy viselkedik
2017. nov. 29. 13:40
 5/22 anonim ***** válasza:
69%
Sehogy. Férfi és nő között nincs "csak barátság". Az egyik fél mindig többet akar. Döntsd el, hogy kell neked ez a férfi vagy nem. Nincs köztes út.
2017. nov. 29. 13:42
 6/22 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. Van egy fiú barátom 10 éve. Sosem akart senki többet a másiktól, fel sem merült a.gomdolata sem. Tudom, hogy ritka de mi vagyunk az élő példa 🙂
2017. nov. 29. 13:48
 7/22 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt. Én kértem hogy hagyjuk, ő ugyanúgy barátkozna velem még most is. Nem értem miért esélytelen neked, hogy kapcsolatotok legyen.
2017. nov. 29. 13:57
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
#5. Ostoba közhely, mint minden más fekete-fehér általánosítás. ~12 éve a barátom egy lány (most már inkább nő, felnőttünk), mindketten kapcsolatban vagyunk régóta, ugyanúgy barátok vagyunk. Ismerjük magunkat, ismerjük egymást, és ez barátság, nem több, nem kevesebb.
2017. nov. 29. 14:00
 9/22 anonim ***** válasza:

- Béla! Nagyon kedvellek emberileg, de sajnos mint férfi nem mozdítasz meg bennem semmit.

Őszintén örülnék, ha barátok lehetnénk, de ha te többet is szeretnél, akkor el kell búcsúznunk!

Ennyi!

Ha nem tud eszerint viszonyulni hozzád, akkor sajnos lapát.

2017. nov. 29. 14:10
 10/22 Költőnő? ***** válasza:
Ha nem úgy viselkedik, akkor igazából nem fogadja el.
2017. nov. 29. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!