Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is idegesít ha egy pár nyalja-falja egymást?
mondjuk ülsz egy társaságban, és előtted fél percenként csókot adnak egymásnak vagy ilyenek
engem az is idegesítene ha az én csajom csinálná velem, de hál istennek enm ilyen
egyáltalán ezt miért csinálják egyesek?
ma 17:42
Hát ne haragudj, de ha te nyilvánosság előtt falod a pasid, és emiatt más szemmel néznek rád, nehogy már te vágj agyon valakit akinek nem tetszik o_O
engem az idegesít csak,hogy állok a buszmegbe és már szinte kész orgiákat tartanak mellettem... könyörgöm.. egy két puszi,apró csók belefér..
Viszont vannak olyan aranyos párok is:) hogy átölelik egymást,egy-két puszi meg ilyenek,de nem nyalják-falják egymást..
Szeretik egymást.oké.és? nem kell mindenki szeme láttára ott felzabálni egymást.. lehet maradi vagyok..de evvan:))
16/l
Mi már 3 éve vagyunk együtt és nagyon megszoktuk,hogy naponta kb 500 puszit kiosztunk egymásnak,szóval valószínűleg kívülről vicces,hogy kb percenként odanyomunk a másiknak egy puszit,de mi sem falós stílusban, legtöbbször csak arcra/szájra,de nem nyelves,főleg nem társaságban, azt megtartjuk otthonra :P
Ennek az oka elég egyszerű: szeretjük egymást és szükségünk van a sűrű fizikai kontaktra. Van,aki nem ennyire érzelgős,azt is meg lehet érteni. Engem csak az idegesít,hogy vannak olyanok,akik kb 2 hete vannak együtt és ki sem szállnak egymás szájából...az szánalmas,mert nem hiszem,hogy ugyanazért csinálják,mint mi. Csak sajnos nincs kiírva a párokra,hogy 2 hete vagy 3 éve vannak együtt,mert úgy mindjárt más lenne a jelentése. Legalábbis szerintem.
18/L
18:55!! Hozzád is odamegyek és lefejellek mint vasorrú bába a mágnes asztalt. :)
Akkor szólj be ócskaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!