Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Adjak esélyt vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Adjak esélyt vagy ne?

Figyelt kérdés
Életemben először találkoztam olyan lánnyal, aki teljesen megváltoztatott.Ebbe nem szeretnék belemenni. Mégis megbántott. Eljátszotta a bizalmamat. nem csalt meg, másképp. Ő összetört, teljesen kivan. Fogalmam sincs h azért mert fontos vagyok neki, vagy mert tényleg nem akarta és csak a kapcsolatunkat akarta védeni, vagy csak a bűntudat. Akárhányszor adtam eddig esélyt, vagy engedtem közel magamhoz bárkit is, mindig ez volt. Szeretem. De mi a bizonyíték, hogy többet nem teszi meg? Szar, hogy ennyire kivan, de mit szólnának mások, ha ezek után kibékülnék vele? Tudom, hogy nem szándékos volt, de megtette. Össze vagyok zavarodva.
2017. nov. 28. 20:34
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
90%

De értsd már meg, hogy az ilyen nem barát!!!! Egy barát nem akar szexelni és viszonyt kezdeni a másikkal!!!!

De ha te tényleg ennyire sötét vagy, hogy ezt nem tudod felfogni, akkor menj, dugd meg az a bdös ribi jóbarátodat, az exedhez nem érsz fel.

2017. dec. 2. 16:25
 42/52 anonim ***** válasza:
88%
De hol barátod neked ez a nő? Csak egy nő, aki rád van indulva, ezért elviseli, hogy "barátok" vagytok. Vagy ezt nem vágod? Vagy ennyire hülye vagy?
2017. dec. 2. 18:46
 43/52 anonim ***** válasza:
86%

Vicc...oldalakon keresztül mindenkinek egyöntetüen az a véleménye, hogy hülye vagy hogy ezért egyáltalán szakítottál vele. Pedig itt gyk-n azért ritka ez a nagy egyet értés, úgyhogy ez mindenképp jeljézéstékűnek kéne lennie. Napok telnek el, a kérdést is kiemeled, de még mindig kötöd az ebet a karóhoz, még mindig szerencsétlen exed a szemét aki úgy kibabrált mindenkivel. Ennyire szánalmas nyomorult már nem lehetsz...ja de mégis...

Meg most mit sajnálod a "barátod" kapcsolatát? Rohadtul nem kár érte. Nem szerette a pasiját, ha szerette volna,nem a te f.rkadon akart volna táncikálni. Szóval az a szakítás így volt rendjén.

Valamint elég alacsony nálad a szinvonal, hogy azt a csajt barátodnak tartod. A barátság, pláne amiért egy párkapcsolatot is felrúg az ember, ennél sokkal több.

Ő nem több egy havernál, az is csak azért mert rád van gerjedve, és még reménykedik, hogy több lesz. Aztán ha rájön hogy nem, vagy talál valakit aki jobban érdekli, ki is fog pörögni az életedből, és már nem lesz ez a "lelki társak" rizsa. És te ezért szakítasz a nővel akit állítólag szeretsz. Mindegy, te tudod, csak azt nem értem mi a fészkes frászkarikának tetted itt fel ezt a kérdést, mikor már rég eldöntötted, hogy nem adsz neki esélyt, csak hajtogatod tovább a baromságaid a sok ellenvélemény ellenére is.

2017. dec. 2. 22:17
 44/52 anonim ***** válasza:
84%

Talán ez a srác perveziója hogy élvezi, hogy szenvedtethet kínozhat egy lányt és tetszeleghet az elérhetetlen szerepben.

el sem engedi őt de vissza sem fogadja kínozza és mindif feletsszi a megbántottál elárultál lemezt.

De a lány nem hülye valószínű és rájön hogy ki vagy te valójában akko semmivé foszlanak a múlt édes emlékei és felszínre kerül a valóság.

Kívánoma lánynak hogy olyan párja legyen aki igazából szereti őt.

Te pedig kérdező talán egy nap rájösz, hogy mit műveltél vele talán azon a napon már késő lesz, mert más szerető óvó karjaiban lesz boldog.

2017. dec. 2. 23:13
 45/52 anonim ***** válasza:
82%
Jahh am már elmondtuk hogy ez nem egy barátsàg a csaj részéről mégha neked az is ezt vedd észre .
2017. dec. 3. 01:33
 46/52 anonim ***** válasza:
88%
Nehogy mar még az àllitolagos ribi haverodat sajnàld màr hát ő cseszte szét a kapcsolazodat .Ha ezekutàn még megbizol benne akkor jó nagy marha vagy baràtom .De mondjuk meg is érdemled hogy ugy jattszon veled ahogy ő akarja csak te nem veszed észre .
2017. dec. 3. 01:41
 47/52 anonim ***** válasza:
17%

Te nyitott, szabad ember vagy, aki nem bírja a birtoklást, féltékenykedést. Eszedbe se jutna beleszólni, hogy a barátnőd milyen fiúkkal beszélget. Talán még büszke is lennél rá ha azt látnád, hogy többen nyomulnak a barátnődre.

Hozzád képest a barátnőd az ellentéte. Birtokló típus, és ha folytatjátok a kapcsolatot, folyton bele fog szólni, hogy kivel mit csinálhatsz. Ellenőrizni fog. Előbb utóbb elkezd majd az agyadra menni. Aztán titkolózni kezdesz. Aztán rájössz hogy semmi értelme egy őszintétlen kapcsolatnak.

Ez az egyik lehetőség. A másik, hogy a barátnőd nem ilyen, csak hirtelen felindulás volt ez nála. Ezt világosan megbeszéled a barátnőddel, hogy így nem fog neked menni. Ezentúl is fogsz találkozni nőkkel, kettesben is, de megcsalni nem fogod. Adj neki gondolkodási időt. Ha benne van, őszintén, akkor adj neki még egy esélyt.

A barát barátnőd rosszul csinálta a dolgot, ha tényleg többet akar tőled, akkor NEKI nem szabadna találkoznia veled. De az is lehet, nála is csak hirtelen felindulás volt.

2017. dec. 6. 23:00
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

"Életemben először találkoztam olyan lánnyal, aki teljesen megváltoztatott. [...] Szeretem"

"csajok jönnek, mennek"

Melyik a hazugság?

2017. dec. 6. 23:16
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha ha ha ez vicces a.XDCsajok jönnek mennek de a baratok maradnak.Ez akkora nagy ellnentmondàs ugyanis a baràtod az exed .Akkor miről beszélsz.
2017. dec. 8. 16:32
 50/52 anonim ***** válasza:
Nem mondod hogy még mindig nem döntötted el?
2017. dec. 8. 16:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!