Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En fujom fel ezt a dolgot?
Baratnom meghivta az anyjat hozzank (aki alkoholista, betorte a fejet egyik pityokas napjan es most engedtek ki a korhazbol par hete) meghozza ugy hogy akkor kerdezte meg tolem hogy zavarna e ha jonne hozzank mikozbe ott volt anyos is (Mi mast mondhattam volna).
A dolog masik resze hogy en tappenzen vagyok pont meg a heten es igy legyek bezarva anyos jeloltel napi 24 orat, amikor nem is hozzam jott hanem baratnomhoz aki viszont minden nap dolgozik reggel 8tol este 6ig.
Jogosan akadtam ki?
Miért vagy ezzel a nővel ha nem szereted? Nem tudom megérteni.
Én szeretem a párom és mindenben támogatom, ha segíteni kell neki akkor 100%-ban mellette vagyok, az ő őroblémája az enyém is.
Valahogy nálatok ez másként működik. Nem akarok itéletet mondani, csak nem értem.
4 eve vagyunk egyutt, nem olyan reg szakitottunk aztan a szakitasbol folytatas lett.
Igazabol szerintem en mar megprobaltam azt is hogy szolok azt is hogy nem szolok ha bajom van de mind kettobol vita lesz akkor is ha hideg fejjel csak a tenyeket kozlom.
Szeretem ezt a lanyt de valahogy nem mukodik ez kettonk kozott , tenyleg minden napra jut valami kisebb vita es legtobbszor bolhabol elefant egesz.
Egyebkent megbeszelunk mindent egyszer volt h nem beszeltuk meg akkor szakitottam mert heteken at nem beszeltunk egymassal.
Nem de én erre a beszolására kidobtam volna.
Meg ugy alapbol hogy képzeli hogy csak ugy, téged leszarva odalöltözteti az anyját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!