Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért erőszakoskodik és feszegeti a határait állandóan?
Heti ötször találkozunk, két napot nem, mert nyelviskolába járok. Minden egyes délután megkérdezi tőlem, hogy aznap találkozunk-e, ha nemet mondok, megsértődik.
Most eszébe jutott, hogy elvisz vacsorázni egy pizzériába, természetesen a nyelviskola időpontjában. Ajánlottam egy másik napot, de nem, neki az az este kell. Ajánlottam egy közeli éttermet, de nem, neki az kell, ami a lakása mellett van.
volt olyan, hogy írt nekem facebookon, hogy mivel másnap később kellett elindulnom reggel, menjek át hozzá délután, aludjak nála, és menjek el tőle munkába. Azt mondtam, rendben, de előtte hazamegyek, lezuhanyzom, és átöltözöm, erre nyafog, hogy az neki úgy nem jó.
Nem értem, miért ilyen. Megkapja, amit akar, de ha kérek valami kompromisszumot, nyafog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!