Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti megcsalnátok a barátnőtöket az ő barátnőjével?
Féltékeny vagyok a legjobb barátnőmre. Állandóan rányomul a barátomra és teszi előtte magát. Most elmegy egy buliba, hol ottlesz a barátnőm is, és én pont nem tudok elmenni, mert elutazom :S
Mit tegyek? Tudom hogy a barátnőm megint tenni fogja magát,de én nem leszek ott :( a barátommal majdnem 3 éve vagyok együtt. Szerintetek megcsalna a barátom annak ellenére, hogy tudom, hogy szeret ? Mert tudom h bejön neki a barátnőm külsőleg.
19/L
Najó, félre teszem a viccet. Nem vagyok beteg állat, voltam már a helyedben... illetve nem a tiedben hanem a barátodéban, akkor azért csaltam meg exem, mert kiábrándított a beteges féltékenységével.
Tisztázd le a dolgokat. Ha esély van rá, hogy a barátod megcsal, akkor egy sz*rf*szú, és meg sem érdemel téged. Meg kell benne bíznod. Engem a világ legjobb, legcsinosabb nője sem venne rá, hogy megcsaljam a barátnőmet, mert szeretem és nem érne annyit egyetlen lány sem. Az, hogy bejön nekem egy lány, nem jelenti azt, hogy első adandó alkalommal rámásznék.
Ha ilyen a barátod, akkor jobb is ha megcsal és otthagyod a francba. Ha nem, akkor ne féltékenyked túl, mert te hajszolod a megcsalásba majd.
De figyelj, ha megbízol benne, és tényleg hozzád rendelte a sors, akkor nem fog megcsalni. Ha egy picit utaltál rá az még nem baj, de ne hozd szóba többet. Miért is?
1: Mert ha megbízol benne, akkor ennek fel sem szabad merülnie.
2: Ha meg tudna csalni, akkor így is úgyis megteszi.
3: Ha túl sokszor hozod szóba, akkor elege lesz belőle, jó eséllyel kibeszéli a barátnődnek, aki ebben a helyzetben magához szédíti. Főleg ha fiatal, akkor van erre esély.
Szerintem mielőtt lenne a buli, részesítsd őt valami nagyon kellemes élményben, lepd meg valamivel.. többet ér, mint a bizalmatlanságod hangsúlyozni.
Ha csak a barátnődben nem bízol, az nem baj. A barátodban elég bíznod. Lehet az a barátnő akármilyen csaj, ha szeret nem csal meg. Ennyi. Ha meg nem szeret igazán, akkor megteszi.
Kivéve, ha nyilas... akkor akkor is megcsal ha szeret.
:DDDD
Szerencsére nem nyilas..:)
tapasztalat a Nyilasoknál ez talán ?
Én nyilas vagyok, és hajlamos lennék a megcsalásra, mert szerintem a szerelem mellett elfér a szexualitás.
De tisztelem a barátnőmet és visszafogom ezt az oldalamat... csak sok nyilas nem tudja :)
Kérdező 15:48:
Nem az exem az említett szerelmem. :) Vele sosem jártam, mert ez ilyen plátói dolog részemről... :) csak nagyon jó barátok voltunk valaha. No mind1. Az exemet egy bulin ismertem meg, teljesen független volt a mindenkori baráti körömtől (talán ez az egyik dolog, amit még pluszban szerettem benne).
A jelenlegi barátnőmmel tavaly év vége felé boronálódtunk össze, de ez inkább ilyen "szex+barátság", mintsem normális kapcsolat, tehát ezért is tudnám elképzelni a dolgot. :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!