Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti megcsalnátok a barátnőtöket az ő barátnőjével?
Féltékeny vagyok a legjobb barátnőmre. Állandóan rányomul a barátomra és teszi előtte magát. Most elmegy egy buliba, hol ottlesz a barátnőm is, és én pont nem tudok elmenni, mert elutazom :S
Mit tegyek? Tudom hogy a barátnőm megint tenni fogja magát,de én nem leszek ott :( a barátommal majdnem 3 éve vagyok együtt. Szerintetek megcsalna a barátom annak ellenére, hogy tudom, hogy szeret ? Mert tudom h bejön neki a barátnőm külsőleg.
19/L
Lehet, hogy megfog csalni, de szerintem ne emészd ezen magad. Nem tudod megakadályozni, ha megakar csalni.
Bízz abban, hogy nem fog megcsalni. ha megcsal akkor meg dobd ki, a barátnődet meg küldd el a fenébe.
Ha a barátnőd, akkor nem fog hajtani a pasidra, de ha hajt rá, akkor meg nem a barátnőd, csak egy kis szutyok.
Nem csalna meg, csak szopatná a csajt!
De az meg nem számít
22/F
1: köszi :) tudom h nem igaz bnő...
2 : kabbeee :))))
3: az a baj, hogy ott kell lennie, mert ő csinálja a zenét, sehogy sem tudom lebeszélni.
Én különleges helyzetben vagyok, mert a jelenlegi barátnőm barátnője életem első nagy szerelme volt(?). Tehát ebben a pillanatban nem tudnám hazugság nélkül azt mondani, hogy nem.
Viszont az exemet nem csaltam volna meg, egyik barátnőjével sem.
Ha szeret és nem az a fajta, aki tat részegre issza magát, akkor nem kell félned. ;)
20F
Értem :)
és ha megkérdezhetem a mostani bnőddel miota vagy együtt ? csak azért mert az exeddel megcsalnád, mármint az ő bnőjével. és kiváncsi vagyok h mennyire friss a kapcsi, és hogy az exeddel mennyit jártál?:) ha nem gond persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!